Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gm olmak istiyormm

Alican Elmas

Level 1
Üye
Konular
4
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
12
TM Yaşı
9 Yıl 8 Ay 12 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Öncelikle Herkese İyi FORUMLAR !

Yönetmekte olduğunuz Metin2 Server'larınız için oyun içi destekte size yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.

NOT : Takım Lideri benden Reklam vs yapmamı isterse açık söylemeliyim ki yapamam. Burada kimseyi kandırmak gibi bir amacım yok . Benim işim sadece '' Oyun İçi Yönetimi '' olmalıdır . Böyle olduğu takdirde işime daha fazla vakit ayırabilme olanağım olur . Yani herkes kendi işi ile ilgilenmelidir.

Adınız :Alican

Soyadınız :Elmas

Yaşınız :18

Yaşadığınız Yer :İstanbul

Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Bir çok Metin2 Server'ında Yöneticilik yaptım . Oyunun nasıl işlediğini , neler yapılması gerektiğini gayet iyi biliyorum .

Günlük Online Süreniz : Hafta İçi : 2-3 Saat Arası Değişim Gösterebilir. l Cumartesi/Pazar : 6-7 Saat Arası Değişim Gösterebilir.

Özellikleriniz :Oyun içerisindeki karışıklıkların önüne geçebilirim. Oyuncu - GameMaster arasındaki ilişkinin ne olduğu iyi biliyorum ve ona göre davranacağıma inanıyorum. '' Oyun İçi Yönetimi '' adı altında iyi işler yapabilirim. Oyun içerisinde düzenlemeler , gerekli yerlerde ve zamanlarda '' Oyun İçi Etkinlikler '' yapabilirim.

İletişim Adresi Skype:Manque007 Outlook:alican.elmas.140@outlook.com Ama TürkMMO özel mesaj kısmından ulaşın

Diğer / Ek : YOK

Yukarıda belirtiğim kriterlerin uygun olduğunu düşünen server kurucuları benimle iletişime geçebilir ve neler yapabileceğimizi ve işleri nasıl yürütüp , nasıl daha iyi bir ortam sağlayabileceğimizi detaylı konuşabiliriz.

dipNOT;
Server Kurucuları Yukarıda Bulunan Konuyu lütfen DİKKATLİ İNCELESİNLER . Oyun ile ilgili reklam işi ile uğraşamam, reklam işini YAPAMAM. Oyun İçi Yönetimi ile ilgili görev almak istiyorum. LÜTFEN !

ÖNEMLİ ! OYUN İÇİ GAME MASTER OLARAK GÖREV ALABİLİRİM . TANITIMCI OLARAK DEĞİL LÜTFEN DİKKAT EDİLSİN .

[FONT=&amp]Herkese İyi FORUMLAR ! Allah'a Emanet Olun ![/FONT]​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri