kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Zula

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cins6134
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 634

cins6134

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 7 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
25
MmoLira
37
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar oyunda Kasa Bugu falanmı var. ben oyuna toplasak 120 tl yi geçik bir para yatırdım kasalardan ne zp cıktı nede 30 günlük silah millet üst üste zp 30 günlük silah cıkarıo bilgisi olan varsa veya açma taktigi bilen varsa bilgilendirirse Sevinirim.

Arkadaşlar oyunda Kasa Bugu falanmı var. ben oyuna toplasak 120 tl yi geçik bir para yatırdım kasalardan ne zp cıktı nede 30 günlük silah millet üst üste zp 30 günlük silah cıkarıo bilgisi olan varsa veya açma taktigi bilen varsa bilgilendirirse Sevinirim.

youtube de filen kutu açma videoları var bi onları izle diğer açan oyuncular nsl açıyor bi bak

Bildiğim kadarıyla bug ya da herhangi bir taktiği yok tamamen şans ki bug olsa bile oyun yönetimi kullanmalarına izin verecek değil :)

Bildiğim kadarıyla bug ya da herhangi bir taktiği yok tamamen şans ki bug olsa bile oyun yönetimi kullanmalarına izin verecek değil :)

youtube de filen kutu açma videoları var bi onları izle diğer açan oyuncular nsl açıyor bi bak
bende anlamadım ztn verdigim apraya acıdım resmen ya millet 30 günlük esyalar cıkarıyor bana 1 gün 3 gün 7 günlük cıkıyor. Nese Teşekkür Ediyorum genede arkadaslar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri