- Konular
- 5
- Online süresi
- 2m 13s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
[FONT="]Aradıgı Makina Özellikleri : 8GB -10 GB Ram ve üzeri[/FONT]
[FONT="]Aradıgı Fiyat Aralıgı : 100 - 250 TL[/FONT]
[FONT="]İstediği Kurulum Özellikleri : Pack + Giriş Exe Vs Gibi.[/FONT]
[FONT="]YS Belgesi No; Yasal Belgesi olucak şekilde.[/FONT]
[FONT="]Ulasıma Gecebilecekleri Msn Adresi : yok [/FONT]
[FONT="]Eklemek İstedikleriniz : Pet sistemi(Nemere- Razador gibi) - Offline Pazar - Simya - Kuşak sistemi olması gerekicek.
Öncelikle Güvenilir bir firma olması Teknik desteklerinin hızlı olması beklentisindeyim.Açıkca belirteyim birçok firmada metin2 iadesi yapılamamaktıdır deniliyor. Aldıgım hızmetten 1 hafta boyunca memnun kalmazsam iade eicek firma arıyorum.
Sunucu özellikleri yüksek olucak şekilde oyuncuların rahatca oynuyabileceği kasma donma lag olmadan TR tipi emek files olucağı bir sunucu olmasını istiyorum. Özellikle: Efsun botu vs istemiyorum bunların kaldırılması lazım.
[/FONT]
[FONT="]Aradıgı Fiyat Aralıgı : 100 - 250 TL[/FONT]
[FONT="]İstediği Kurulum Özellikleri : Pack + Giriş Exe Vs Gibi.[/FONT]
[FONT="]YS Belgesi No; Yasal Belgesi olucak şekilde.[/FONT]
[FONT="]Ulasıma Gecebilecekleri Msn Adresi : yok [/FONT]
[FONT="]Eklemek İstedikleriniz : Pet sistemi(Nemere- Razador gibi) - Offline Pazar - Simya - Kuşak sistemi olması gerekicek.
Öncelikle Güvenilir bir firma olması Teknik desteklerinin hızlı olması beklentisindeyim.Açıkca belirteyim birçok firmada metin2 iadesi yapılamamaktıdır deniliyor. Aldıgım hızmetten 1 hafta boyunca memnun kalmazsam iade eicek firma arıyorum.
Sunucu özellikleri yüksek olucak şekilde oyuncuların rahatca oynuyabileceği kasma donma lag olmadan TR tipi emek files olucağı bir sunucu olmasını istiyorum. Özellikle: Efsun botu vs istemiyorum bunların kaldırılması lazım.
[/FONT]