- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Türkay Kardeş Bu Oyunda 100 de 50 si Bileğiyle Hızlı Efsun atar belki daha fazla Bilemiycem. Yaptığınız Uygulama Tamamen Yanlıştır. Ve Bana Katılan Çok Kişide Olur. Bu Bize Yaptığınız Uygulamayı Serverde Herkeze Yapsanız Serverde 3-5 kişi Kalır Oda Hiç Efsun atmayan Üyedir. TÜRKAY kardeş Kim hile Kullandıysa hile kullanana Karşı Cezasını Kes.
Elysian Loncasına Girdik Ve Bu Saçmalık Ortaya atıldı. Yaptığınız Yanlışı Düzeltmenizi Rica Ediyorum.
Niks Pidge. @Shorty;
Elysian Loncasına Girdik Ve Bu Saçmalık Ortaya atıldı. Yaptığınız Yanlışı Düzeltmenizi Rica Ediyorum.
Niks Pidge. @Shorty;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Niks sende mi ? Aynı şey bendede oldu haksız yere banlandık. Suçumuz hızlı efsun atmak...!!!!!!!!!
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
niks sende mi ? Aynı şey bendede oldu haksız yere banlandık. Suçumuz hızlı efsun atmak...!!!!!!!!!
Durum açıklığa elbet kavuşacaktır. Netice hak söz konusu kullanılmayan bir takım şeylerden yola çıkılarak böyle şeyler yapılmaz. Yanlışlıklar düzeltilir elbet. 0FKELi kapatıldı ve niceleri yani bir karışıklık var da çözüm olsa gerek.
Son düzenleme:
- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Loncaya Girmiş Olabiliriz Günahsızlarda Gitti Benim Sucum Günahım Yoktur. İsterseniz Hile kullanmışmıyım bi bakın araştırın 5 Senedir 1 Gün bile banlanmamıştım Ve Bu Saçmalık Hızlı Efsun atma Meselesini Hayatımda İlk defa böyle bi kaliteli serverde Duydum Nası Bir Saçmalıkdır anlayamıyorum Haylen Kusura bakmayında Yaptıgınız İŞ iŞ DEİL. ! 5 Sene Oyna Ondan Sonra Hızlı Efsun attın diye Güle Güle.
Lütfen Rica Ediyorum Şu Durumu Düzeltin Biz Bu Yaptıgınız Yanlısı 1 Gün daha beklemek Zorunda Deiliz. NikS Adlı çarımı Açmanızı Rica Ediyorum @Shorty; @admin; Gerekeni Ve doğru Olanı Yapcağınızdan Eminim.
Lütfen Rica Ediyorum Şu Durumu Düzeltin Biz Bu Yaptıgınız Yanlısı 1 Gün daha beklemek Zorunda Deiliz. NikS Adlı çarımı Açmanızı Rica Ediyorum @Shorty; @admin; Gerekeni Ve doğru Olanı Yapcağınızdan Eminim.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Shorty benim çarlarımı aç yetti artık yaptıgın yanlışlar suçum günahım yok 2 çarımdada niks ve dreams de haybeya 5 senelik emeği yedin bitirdin yapcağın görevi yapamıyorsan senin yerinde olmak isteyen çok yönetici var yetti artık geçin şu ayakları !!!!!!!!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...