Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

[edıt]ultımate mattıus server fıles

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vulpe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar,
Bir Ara Düzenlemiştim Öyle Köşede Duruyordu Üstüne Elimdeki Birkaç Sistemi Ekledim Offline Shop vs. Yaklasık 50-100 Kişi Sokmuştum Oyuna Hatalarını vs Çözdüm Files %100 Sorunsuzdur Kuşak Sisteminden Offline Shop Sistemine Kadar Tüm Sorunları Çözülmüştür Client Hataları Giderilmiştir.
4 Taş Sistemi Ekledir Herhangi Bir Sorunu Yoktur Offline shop vs. Ama Socket_ptc'lerde Sadece Kin Kılıncı 4 Taşa Ayarlıdır Oda Offline Shopu Denemek İçin.

Bu Arada

Filesi Paylaşmamda İki Sebeb Baş Gösteriyor;

1-) Satış Konumdaki Alt Yapı Ronin Demem Üstüne Hala Israrla Mattius Diye Israr Eden Kişiler Var.
2-) Oğlum Yağız Efe Hastanede Durumu Stabil Haline Geldi.

Bir Hayır Duası Yeterlidir.

ef.jpg

Oyuna Girip Resim Alımıyacağım Biri Oyuna Girip Kanıt Atarsa Sevinirim.
Sistemleri Küçük Bir Özet Geçerek Satış Konumdaki Çoğu Sistem Vardır Diyebilirim.

Son Olarak ;

Bir Oyun İçin Kimsenin Kalbini Kırmaya Değmez.

Herkeze İyi Forumlar.

GAME MYSQL PACK;

GAME CLIENT SOURCE

#UP

Merhabalar,
Bir Ara Düzenlemiştim Öyle Köşede Duruyordu Üstüne Elimdeki Birkaç Sistemi Ekledim Offline Shop vs. Yaklasık 50-100 Kişi Sokmuştum Oyuna Hatalarını vs Çözdüm Files %100 Sorunsuzdur Kuşak Sisteminden Offline Shop Sistemine Kadar Tüm Sorunları Çözülmüştür Client Hataları Giderilmiştir.
4 Taş Sistemi Ekledir Herhangi Bir Sorunu Yoktur Offline shop vs. Ama Socket_ptc'lerde Sadece Kin Kılıncı 4 Taşa Ayarlıdır Oda Offline Shopu Denemek İçin.

Bu Arada

Filesi Paylaşmamda İki Sebeb Baş Gösteriyor;

1-) Satış Konumdaki Alt Yapı Ronin Demem Üstüne Hala Israrla Mattius Diye Israr Eden Kişiler Var.
2-) Oğlum Yağız Efe Hastanede Durumu Stabil Haline Geldi.

Bir Hayır Duası Yeterlidir.

ef.jpg

Oyuna Girip Resim Alımıyacağım Biri Oyuna Girip Kanıt Atarsa Sevinirim.
Sistemleri Küçük Bir Özet Geçerek Satış Konumdaki Çoğu Sistem Vardır Diyebilirim.

Son Olarak ;

Bir Oyun İçin Kimsenin Kalbini Kırmaya Değmez.

Herkeze İyi Forumlar.

GAME MYSQL PACK;

GAME CLIENT SOURCE

#UP
Allah Acil Şifalar Versin Bro ( UMUT KAYA HESABIM BANLANDIĞI İÇİN YAN HESAPTAN YAZIYORUM )
KONU İÇİNNE AYRİYETTEN TEŞEKKÜRLER İYİ FORUMLAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri