Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
o-c yazdım diye 2022 banladılar
metin2 türkte bile böyle bir şey görülmemiş .D banlarsın anlarımda 2022 nedir kınıyorum yonetımı sonra niye oyuncu kalmıyor kalmaz tabi çektigim kristaller emeklerim hepsi haram olsun Allah yedirmesin Insllah
metin2 türkte bile böyle bir şey görülmemiş .D banlarsın anlarımda 2022 nedir kınıyorum yonetımı sonra niye oyuncu kalmıyor kalmaz tabi çektigim kristaller emeklerim hepsi haram olsun Allah yedirmesin Insllah
Son düzenleme:
oç yazdım diye 2022 banladılarmetin2 türkte bile böyle bir şey görülmemiş .D banlarsın anlarımda 2022 nedir kınıyorum yonetımı sonra niye oyuncu kalmıyor kalmaz tabi çektigim kristaller emeklerim hepsi haram olsun Allah yedirmesin Insllah
Geçmiş olsun kardeş abartı bir ceza olmuş
Oh canıma değsin .. Daha beter ol inşallah.. Yoo yönetim gayet iyi ceza vermiş diyordun kardeş Ee ne demişler keser döner sap döner gün gelir hesap görer.. 2022 de görüşmek üzere :ASDasF:asd:ASfasfAS.asf
ben hakaretten 2022 yedim sen (hırsızlıktan) 2018 yedin aradaki adalet farkı işteOh canıma değsin .. Daha beter ol inşallah.. Yoo yönetim gayet iyi ceza vermiş diyordun kardeş Ee ne demişler keser döner sap döner gün gelir hesap görer.. 2022 de görüşmek üzere :ASDasF:asd:ASfasfAS.asf
!
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)