mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

sonra niye oyuncu kalmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan riadel48
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 379

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

o-c yazdım diye 2022 banladılar :D metin2 türkte bile böyle bir şey görülmemiş .D banlarsın anlarımda 2022 nedir kınıyorum yonetımı sonra niye oyuncu kalmıyor kalmaz tabi çektigim kristaller emeklerim hepsi haram olsun Allah yedirmesin Insllah

Son düzenleme:
oç yazdım diye 2022 banladılar :D metin2 türkte bile böyle bir şey görülmemiş .D banlarsın anlarımda 2022 nedir kınıyorum yonetımı sonra niye oyuncu kalmıyor kalmaz tabi çektigim kristaller emeklerim hepsi haram olsun Allah yedirmesin Insllah

Geçmiş olsun kardeş abartı bir ceza olmuş

Oh canıma değsin .. Daha beter ol inşallah.. Yoo yönetim gayet iyi ceza vermiş diyordun kardeş Ee ne demişler keser döner sap döner gün gelir hesap görer.. 2022 de görüşmek üzere :ASDasF:asd:ASfasfAS.asf

Oh canıma değsin .. Daha beter ol inşallah.. Yoo yönetim gayet iyi ceza vermiş diyordun kardeş Ee ne demişler keser döner sap döner gün gelir hesap görer.. 2022 de görüşmek üzere :ASDasF:asd:ASfasfAS.asf
ben hakaretten 2022 yedim sen (hırsızlıktan) 2018 yedin aradaki adalet farkı işte :) !

Son düzenleme:
Neyse 2023 görebilirsin bari oyuna bor madeni falan eklerler bak yine adaletli davranmışlar.
Not: Sürekli ban affı yapıyorlar kimlerin banını açtılar bi bilsen. Senin banı da açarlar elbet.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri