HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Lonnely ve onun ıvır zıvırlarına (bkz hakim) meydan okuyorum. Boş vs atmıyorum . Ortaya Para , item koyulur hiç çekinmeden.
Onun dışında KIZILKURT loncası üyeleri hariç oyundaki bütün suralarla itemine ,parasına vs atıyorum.
Oyun içi Newaros ulaşabilirsiniz .
Bu arada forumda sabaha kadar keserim falan yapan hakim buradan 2000t sine vs ye davet ediyorum. boş konuşmak ile olmuyor.
Lonnely ve onun ıvır zıvırlarına (bkz hakim) meydan okuyorum. Boş vs atmıyorum . Ortaya Para , item koyulur hiç çekinmeden.
Onun dışında KIZILKURT loncası üyeleri hariç oyundaki bütün suralarla itemine ,parasına vs atıyorum.
Bu arada forumda sabaha kadar keserim falan yapan hakim buradan 2000t sine vs ye davet ediyorum. boş konuşmak ile olmuyor.
Ben senden part3 yaptim hadi evlat işine bak
Turkmmo Flood Engelleme
Ben senden part3 yaptim hadi evlat işine bak...
Ben senden part3 yaptim hadi evlat işine bak
Turkmmo Flood Engelleme
Ben senden part3 yaptim hadi evlat işine bak...
Part3 derken 10 3 luk vsyi ben attim 2 nizin arasinda gecen vs 2 2 berabere part 3 ü atin kim iyi gorelm
Dayiii boş lafa gerek yok icraat görelimm ? beni 2 kez kestin o da ilkinde itemim yoktu söylediydim ona rağmen onu da sayıyonn yine 2 yapıyor.. Ben seni abinin itemleriyleyken 2 kez kestım 2 gün üst üste.. Şimdi gel yine kesecem parasına itemine farketmezz yenılen konu açsın burada en güçlüsün diyee . Hadi hodri meydan
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)