mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

LonneLy Vs Rondely

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lHAKiMl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

[

Tebrikler Emre başarili bir kesim :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

konuyu açan siz ben yazınca suçlu

barış
bu konu benim konum sen burda nick tartışması aç die açmadım yol geçen hanı değil burası git konunu nerde açıorsan aç bu konuya girdiysen atabileceğin tek yorum tebrikler olmalı sen yöneticisin atacağın farklı bir yorum senin konu kirletmeye çalıştığını ve taraf tuttuğunu gösterir...

Tebrikler Emre başarili bir kesim :)
:D :D siz kafayı bozdunuz heralde kardeş :D sizle her vs atanı ben sanıyosunuz paranoyağa bağladınız tamamen :D Rondely 'i kesip narsinha yazmak sizin nekadar aciz bi insan olduğunuzu gösterir :D İsmimle prim yapmaktan vazgeçin dengim değilsiniz :D

Son düzenleme:
:D :D siz kafayı bozdunuz heralde kardeş :D sizle her vs atanı ben sanıyosunuz paranoyağa bağladınız tamamen :D Rondely 'i kesip narsinha yazmak sizin nekadar aciz bi insan olduğunuzu gösterir :D İsmimle prim yapmaktan vazgeçin dengim değilsiniz :D

Siz bu isleri bizden daha iyi bilionuz baskasiyla attiniz vslerin yanina isimlerimizi yaziorsunuz en buyuk aciZligi siz yapiorsunuz...Tiss

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri