NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

LonneLy Vs Rondely

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lHAKiMl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Taraf seçmiyorum,Diğer konularda siz parantez içinde nick yazıyorsunuz diye birşey demiyorum.Burda direk alakasız karakteri 1-1 olarak yazmışsınız
Diger konularda bisi demiorsan bu konudada deme konu benim konum suan bu konuya yorum atan tek yoneticisin neden diger yoneticiler yorum atmior attimiz her wsde her konuda yorumun var birak artik konu kirletmeyi ...

oyuna girip girmemen beni ilgilendirmez o senın proplemın burda seni ilgilendırmeyen bır konunun ustunde duruyorsun :) bu arada SharqkL deil Sharkq tır :)

SharqkL değil zaten SharkqL

Diger konularda bisi demiorsan bu konudada deme konu benim konum suan bu konuya yorum atan tek yoneticisin neden diger yoneticiler yorum atmior attimiz her wsde her konuda yorumun var birak artik konu kirletmeyi ...
Konuyu açan kişi sensin Tebrikleri alan emre yancınız ise awery.. Konu yeterince kirli kardeşim Biz ise konuyu temize çıkarmaya çalışan kişileriz bunu öncelikle o algılama sorunu olan beynine sok

Turkmmo Flood Engelleme

1NznnY.jpg

BByssss
1a89625860d7485d9cb2cba831ea414a.png

bb

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri