Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Ramona Vs Den Kaçmak GENETİK heralde

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Prisca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 99
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle herkeze iyi forumlar.

Oyun içerisnde sürekli vs teklifinde bulunan Ramona adlı karakterin gercek yüzünü burda herkeze göstermek için açılmıştır bu konu.

Ramona'nın sürekli LonneLy vs diyerek prim yapması vs dediğimizde atamayacağından emin olmalısınız.

Bin T sine vs dediğim günler bile sesinin çıkmadıını hatırlatmak isterim :)

Sana 8 gibi çıkıcağımı vs den önce sölememe rağmen hala işim olduğu saat vs atmaya çalıştın. Sonra LonneLy vs den kaçtı yok bilmem şöle yok böle diye arkamdan laflar ettiniz.

Biz kimsenin vs sinde kaçmayız, KIZILKURT suraları hakkında seri yaparaktan KESTİK.

Biz shop yaparak değil orjinal ss leri atıyoruz.

Ertesi günde vs dediğimdede bahanelerin arkadasına sığınma artık sizinle vs atmıyorum. Yeterince kestim zaten sizde nasıl kestiğimi benden iyi biliyorsunuz. O çöp setleriniz le artık uğrasmıyorum.

İYİ OYUNLAR

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Normalde yorum yazmıyacaktım ama vs'den kaçıyor gibi bir cümle kullandığın için yazma gereği duydum :D Senin yaptığında farklı bir şey değil Ramona vs deyip geç hemen z.çöl dediğinde saat ver diyosun 21:00 diyor beğenmedim diyorsun madem loncanın kullandığı vs'lik set çöp niye vs deyip atmıyorsun o zaman :D Hani setler çöp ya vs dedin kabul etti atta kes o zaman :D Kendi çarınla vs at seri yap neyse :D Biz sadece lHAKiMl'e 5 seri yaptık kolay gelsin :D

siz--ancak--başkalarıyla--attınız--vslerin--yanına--benim--ismimi--yazarsınız---vs--atmaya--cesaretiniz--yok--biz--LONCANIZDAKİ--ADAMLARA--SERİ--YAPTIK***SADECE--BEN--WALLANCEYE--3--SERİ--YAPTIM...
Tek kelimeyle 1 kişi böyle anlatılır bilmediğimiz çok şey varmış Ramona Hakkında bilgilendirme için Teşekkür ederim Şaşırdıkmı :)

Son düzenleme:
de82b08e42cd477cb3fa8879438df3f1.png

Normalde yorum yazmıyacaktım ama vs'den kaçıyor gibi bir cümle kullandığın için yazma gereği duydum :D Senin yaptığında farklı bir şey değil Ramona vs deyip geç hemen z.çöl dediğinde saat ver diyosun 21:00 diyor beğenmedim diyorsun madem loncanın kullandığı vs'lik set çöp niye vs deyip atmıyorsun o zaman :D Hani setler çöp ya vs dedin kabul etti atta kes o zaman :D Kendi çarınla vs at seri yap neyse :D Biz sadece lHAKiMl'e 5 seri yaptık kolay gelsin :D

Ramona (Laios) [ 10 ] - [ 2 ] UnconscioabL (lHAKiMl)

Aussehend (VaSaGGo) 10 vs lHaKiMl 2

Ramona [ 10 ] - [ 4 ] lHAKiMl (LonneLy - Carissa ]

Ramona [ 10 ] - [ 2 ] Lukianos ( lHAKiMl )

Pleidas 10 - 0 lHAKiMl (BozeWaRNING)

de82b08e42cd477cb3fa8879438df3f1.png

Ramona (Laios) [ 10 ] - [ 2 ] UnconscioabL (lHAKiMl)

Aussehend (VaSaGGo) 10 vs lHaKiMl 2

Ramona [ 10 ] - [ 4 ] lHAKiMl (LonneLy - Carissa ]

Ramona [ 10 ] - [ 2 ] Lukianos ( lHAKiMl )

Pleidas 10 - 0 lHAKiMl (BozeWaRNING)

siz--ancak--başkalarıyla--attınız--vslerin--yanına--benim--ismimi--yazarsınız---vs--atmaya--cesaretiniz--yok--biz--LONCANIZDAKİ--ADAMLARA--SERİ--YAPTIK***SADECE--BEN--WALLANCEYE--3--SERİ--YAPTIM...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri