HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle herkeze iyi forumlar.
Oyun içerisnde sürekli vs teklifinde bulunan Ramona adlı karakterin gercek yüzünü burda herkeze göstermek için açılmıştır bu konu.
Ramona'nın sürekli LonneLy vs diyerek prim yapması vs dediğimizde atamayacağından emin olmalısınız.
Bin T sine vs dediğim günler bile sesinin çıkmadıını hatırlatmak isterim
Sana 8 gibi çıkıcağımı vs den önce sölememe rağmen hala işim olduğu saat vs atmaya çalıştın. Sonra LonneLy vs den kaçtı yok bilmem şöle yok böle diye arkamdan laflar ettiniz.
Biz kimsenin vs sinde kaçmayız, KIZILKURT suraları hakkında seri yaparaktan KESTİK.
Biz shop yaparak değil orjinal ss leri atıyoruz.
Ertesi günde vs dediğimdede bahanelerin arkadasına sığınma artık sizinle vs atmıyorum. Yeterince kestim zaten sizde nasıl kestiğimi benden iyi biliyorsunuz. O çöp setleriniz le artık uğrasmıyorum.
İYİ OYUNLAR
Oyun içerisnde sürekli vs teklifinde bulunan Ramona adlı karakterin gercek yüzünü burda herkeze göstermek için açılmıştır bu konu.
Ramona'nın sürekli LonneLy vs diyerek prim yapması vs dediğimizde atamayacağından emin olmalısınız.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bin T sine vs dediğim günler bile sesinin çıkmadıını hatırlatmak isterim

Sana 8 gibi çıkıcağımı vs den önce sölememe rağmen hala işim olduğu saat vs atmaya çalıştın. Sonra LonneLy vs den kaçtı yok bilmem şöle yok böle diye arkamdan laflar ettiniz.
Biz kimsenin vs sinde kaçmayız, KIZILKURT suraları hakkında seri yaparaktan KESTİK.
Biz shop yaparak değil orjinal ss leri atıyoruz.
Ertesi günde vs dediğimdede bahanelerin arkadasına sığınma artık sizinle vs atmıyorum. Yeterince kestim zaten sizde nasıl kestiğimi benden iyi biliyorsunuz. O çöp setleriniz le artık uğrasmıyorum.
İYİ OYUNLAR
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Normalde yorum yazmıyacaktım ama vs'den kaçıyor gibi bir cümle kullandığın için yazma gereği duydumSenin yaptığında farklı bir şey değil Ramona vs deyip geç hemen z.çöl dediğinde saat ver diyosun 21:00 diyor beğenmedim diyorsun madem loncanın kullandığı vs'lik set çöp niye vs deyip atmıyorsun o zaman
Hani setler çöp ya vs dedin kabul etti atta kes o zaman
Kendi çarınla vs at seri yap neyse
Biz sadece lHAKiMl'e 5 seri yaptık kolay gelsin
siz--ancak--başkalarıyla--attınız--vslerin--yanına--benim--ismimi--yazarsınız---vs--atmaya--cesaretiniz--yok--biz--LONCANIZDAKİ--ADAMLARA--SERİ--YAPTIK***SADECE--BEN--WALLANCEYE--3--SERİ--YAPTIM...
Tek kelimeyle 1 kişi böyle anlatılır bilmediğimiz çok şey varmış Ramona Hakkında bilgilendirme için Teşekkür ederim Şaşırdıkmı 

Son düzenleme:
Normalde yorum yazmıyacaktım ama vs'den kaçıyor gibi bir cümle kullandığın için yazma gereği duydum
Senin yaptığında farklı bir şey değil Ramona vs deyip geç hemen z.çöl dediğinde saat ver diyosun 21:00 diyor beğenmedim diyorsun madem loncanın kullandığı vs'lik set çöp niye vs deyip atmıyorsun o zaman
Ramona (Laios) [ 10 ] - [ 2 ] UnconscioabL (lHAKiMl)
Aussehend (VaSaGGo) 10 vs lHaKiMl 2
Ramona [ 10 ] - [ 4 ] lHAKiMl (LonneLy - Carissa ]
Ramona [ 10 ] - [ 2 ] Lukianos ( lHAKiMl )
Pleidas 10 - 0 lHAKiMl (BozeWaRNING)
![]()
Normalde yorum yazmıyacaktım ama vs'den kaçıyor gibi bir cümle kullandığın için yazma gereği duydumSenin yaptığında farklı bir şey değil Ramona vs deyip geç hemen z.çöl dediğinde saat ver diyosun 21:00 diyor beğenmedim diyorsun madem loncanın kullandığı vs'lik set çöp niye vs deyip atmıyorsun o zaman
Ramona (Laios) [ 10 ] - [ 2 ] UnconscioabL (lHAKiMl)
Aussehend (VaSaGGo) 10 vs lHaKiMl 2
Ramona [ 10 ] - [ 4 ] lHAKiMl (LonneLy - Carissa ]
Ramona [ 10 ] - [ 2 ] Lukianos ( lHAKiMl )
Pleidas 10 - 0 lHAKiMl (BozeWaRNING)
siz--ancak--başkalarıyla--attınız--vslerin--yanına--benim--ismimi--yazarsınız---vs--atmaya--cesaretiniz--yok--biz--LONCANIZDAKİ--ADAMLARA--SERİ--YAPTIK***SADECE--BEN--WALLANCEYE--3--SERİ--YAPTIM...