HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tebrikler Ali Part olarak devam edecek artık herhalde takipdeyim
devam böyle
devam böyle Tebrikler
Teşekkürler
Turkmmo Flood Engelleme
Tebrikler Ali Part olarak devam edecek artık herhalde takipdeyimdevam böyle
Teşekkürler--gardaşım--part3--yeter--onlara

Asım Bu Benim 3ncü kesişim netim kötüydü yoksa sabaha kadar keser dururdum![]()
Hacı sen çıldırmışsın. Sabaha kadar kesip duracakmış. Kendine ait hiçbir itemin yokken , emanet eşek gibi gelip bir el ile kazanıp burada böyle büyük laflar etmek? 2000 t hazırla 2000 t sine atıcaz vsyi okey? Göreyim bakayım seni çok delıkanlısın ya asıp kesiyorsun
hacı sen çıldırmışsın. Sabaha kadar kesip duracakmış. Kendine ait hiçbir itemin yokken , emanet eşek gibi gelip bir el ile kazanıp burada böyle büyük laflar etmek? 2000 t hazırla 2000 t sine atıcaz vsyi okey? Göreyim bakayım seni çok delıkanlısın ya asıp kesiyorsun
üslubuna dikkat et adam gibi konuşmayı öğren setimin olup olmadığı seni ilgilendirmez gelip burda ağlama senle daha ws atmıcam kestiklerimle yetin hadi by by
üslubuna dikkat et adam gibi konuşmayı öğren setimin olup olmadığı seni ilgilendirmez gelip burda ağlama senle daha ws atmıcam kestiklerimle yetin hadi by by
Amma korktun la 😂😂 ne ağlıcam gel 2000 t sıne atalım yerden yere vurayim seni boş yapma
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)