Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

NE tür oyunlar çekmeliyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emirhansnl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 955

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar bnm youtube kanalım var orda pes 16 outlast just cause 2 wolfteam vs oyunlar var arkadaşlarım güncel oyun çek diyorlar ama ram vs yetmiyor. benim istediğim oyun internette olmayan zevkli ve Grafikler iyi veya orta oyun olması bildiginiz oyun varmı?
Bilgisayarım 2010 model bros kasa:
32 bitti 64 e çektim.
3 gb ram
500 gb disk
1 gb ekran kartı model biraz eski ama gta 4 donmadan oynanıyor. .

Bu arada assessin creed 4 black flag di galiba onu bilgisayarım kaldırabilir emin değilim

Bak şu konuyu oku bilgisayarının hangi oyunları kaldırıp kaldıramayacağını öğrenirsin.
Bu arada arkadaşların doğru söylüyor güncel ve yeni çıkan oyunlar hep daha fazla ilgi görür.
Lakin konumda da belirttiğim gibi kanalını çok yönlüleştir sadece oyun üzerine oluşturma.

Challenge vs yapcam v log çekcem oda vs bide dün assesins creed 4 black flag indirdim 2013 sonunda çıkan bir oyun sizce olur mu?

Challenge vs yapcam v log çekcem oda vs bide dün assesins creed 4 black flag indirdim 2013 sonunda çıkan bir oyun sizce olur mu?

Challenge işe yarayabilir fakat vlog şimdi çekme en az 1.000 abonen olsun öyle çek çünkü vlogu sonuçta genellikle abonelerin izleyecek bence vlog işine şimdiden bulaşma derim :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri