- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ovh den vps alacağım performansı nasıl kullananlar söleyebilirmi , kimlik vs istiyorlarmı.
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kimlik kimine istiyolar kimine istemiyolar o çokta problem değil mac ayarlarında ovh de sıkıntı yaşamıştım onun dışında hat ve koruma oldukça mükkemmel ben freebsd kurmuştum sen işletim sistemini windows ubunt veya linux herneyse freebsd dışına kullanacaksan sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum uçuyor hatlarOvh den vps alacağım performansı nasıl kullananlar söleyebilirmi , kimlik vs istiyorlarmı.

- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 146
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 84
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
OVH Türkiye lokasyonda hizmet alan müşterilerde genelde ne yazık ki problemler çıkarabiliyor. Hizmet aktivasyonundan günler sonra ehliyet, kimlik fotokopisi gibi evraklar sizlerden kimlik teyidi için talep edilebiliyor.
Fiyat ve performans olarak oldukça tatminkar olsalar da, Türk vatandaşlarına karşı olan bu yaklaşımları nedeniyle pek çok yakından tanıdığım insan OVH ile çalışmayı bıraktı. Size tavsiyem; Eğer ki dedicated server vs. alacaksanız daha öncesinde OVH üzerinden satın alım yapmış ya da yapmakta olan kişilere belli bir komisyon ödeyerek ( 5-10 TL ) onlar üzerinden satın alım yapmanız olacaktır.
Fiyat ve performans olarak oldukça tatminkar olsalar da, Türk vatandaşlarına karşı olan bu yaklaşımları nedeniyle pek çok yakından tanıdığım insan OVH ile çalışmayı bıraktı. Size tavsiyem; Eğer ki dedicated server vs. alacaksanız daha öncesinde OVH üzerinden satın alım yapmış ya da yapmakta olan kişilere belli bir komisyon ödeyerek ( 5-10 TL ) onlar üzerinden satın alım yapmanız olacaktır.
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 187
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 37
- DevLira
- 0
Ping konusundada sorun oluyor diye duymuştum 50-60ms den aşağı değer alacağını sanmam
- Konular
- 3
- Online süresi
- 3m 11s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Firma olarak yıllardır OVH ile çalışıyoruz. Türkiye Lokasyon veri merkezinde sunucu barindirdigimiz fiyata Fransa Lokasyon sunucu kiralıyabiliyoruz diyebilirim, yüksek bant genişliği, saldırı koruması ve donanım özellikleri cabası..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)