romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ovh kullananlar içeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bydevelopet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

bydevelopet

Level 3
TM Üye
Konular
22
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 11 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
54
MmoLira
3
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ovh den vps alacağım performansı nasıl kullananlar söleyebilirmi , kimlik vs istiyorlarmı.

Ovh den vps alacağım performansı nasıl kullananlar söleyebilirmi , kimlik vs istiyorlarmı.
kimlik kimine istiyolar kimine istemiyolar o çokta problem değil mac ayarlarında ovh de sıkıntı yaşamıştım onun dışında hat ve koruma oldukça mükkemmel ben freebsd kurmuştum sen işletim sistemini windows ubunt veya linux herneyse freebsd dışına kullanacaksan sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum uçuyor hatlar :)

OVH Türkiye lokasyonda hizmet alan müşterilerde genelde ne yazık ki problemler çıkarabiliyor. Hizmet aktivasyonundan günler sonra ehliyet, kimlik fotokopisi gibi evraklar sizlerden kimlik teyidi için talep edilebiliyor.

Fiyat ve performans olarak oldukça tatminkar olsalar da, Türk vatandaşlarına karşı olan bu yaklaşımları nedeniyle pek çok yakından tanıdığım insan OVH ile çalışmayı bıraktı. Size tavsiyem; Eğer ki dedicated server vs. alacaksanız daha öncesinde OVH üzerinden satın alım yapmış ya da yapmakta olan kişilere belli bir komisyon ödeyerek ( 5-10 TL ) onlar üzerinden satın alım yapmanız olacaktır.

Ping konusundada sorun oluyor diye duymuştum 50-60ms den aşağı değer alacağını sanmam

Firma olarak yıllardır OVH ile çalışıyoruz. Türkiye Lokasyon veri merkezinde sunucu barindirdigimiz fiyata Fransa Lokasyon sunucu kiralıyabiliyoruz diyebilirim, yüksek bant genişliği, saldırı koruması ve donanım özellikleri cabası..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri