HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamun Aleyküm
Arkadaşlar Files Beklediğim İlgiyi Görmedi Bende Hataları Düzeltip Filesi Tekrar Paylaşıcam Peti Küçültücem,Kemeri Halledicem +11 'den +20'ye Kadar Zırh Dönüşümlerini Eklicem O Yüzden Beklemede Kalın Bomba Bi Files Gelicek.Konu Kapatılabilir.
Arkadaşlar Files Beklediğim İlgiyi Görmedi Bende Hataları Düzeltip Filesi Tekrar Paylaşıcam Peti Küçültücem,Kemeri Halledicem +11 'den +20'ye Kadar Zırh Dönüşümlerini Eklicem O Yüzden Beklemede Kalın Bomba Bi Files Gelicek.Konu Kapatılabilir.
Son düzenleme:
Teşekülrler fakat kulanmanızı önermem
Rica Ederim Fileste Herhangi Bir Sıkıntı Görmedim Ama Sorunsuzda Demiyorum Zaten Sourceler Var Alıp Düzenlerseniz Gayet Güzel Bir Files.
Rica Ederim Fileste Herhangi Bir Sıkıntı Görmedim Ama Sorunsuzda Demiyorum Zaten Sourceler Var Alıp Düzenlerseniz Gayet Güzel Bir Files.
kardeşim bi forumda çoğu kişi soruce bilgisi yok daha itemin kodunu soruyorlar item protodan aratmayı bilmiyolar
xd onun için bunlara hazır files vereceksin isimlerini değiştiricekler kendileirmiş gibi takılıcaklar sonra mevlütün filese koyduğu açığı anladıklarında *** gibi kalacaklar ortada 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)