Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Twitter eposta nasıl değiştirilir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tranquillo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 536

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar !

Bu konumda sizlere meşhur bir sosyal medya sitesi olan Twitter'da eposta nasıl değiştirildiğini göstereceğim. Bildiğiniz üzere hızla gelişen teknoloji yanında bazı olumsuz şeyleri getiriyor. İnternet dünyasında ki konumumuzu korumamız biraz güçleşiyor. Haberlerde görmüşsünüzdür gerek siyası gerek bilim insanlarının internetteki hesapları teker teker çökertiliyor. E posta bizi bu durumlardan bir adım olsa da koruyabiliyor. Bu yüzden eposta çok önemlidir ve unutulmaması gereklidir. Aşağıda ki resimli anlatımlarımla sizlere eposta değiştirmeyi adım adım göstereceğim.

1.Adım: Twitterda ayarlar kısmına geliyoruz..

gXE9RZ.png

2.Adım: Hesap ayarları kısmından eposta yazan kısıma geliyoruz. Oraya yeni epostamızı yazıyoruz ve kaydediyoruz. Not: Yeni epostayı geçerli kılmak için size yani hesabı açtığınız mailinize bir onaylama gelecek. O onaylamayı mail adresinize giriş yaparak onaylarsanız işlem bitmiş olacak.
Resimler ve yazılar alıntı değildir, iyi günler. :)

ZYmORk.png

kEmXd7.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri