- Konular
- 129
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar size yeni başlayanlar dahil bilenler dahil bir konu hazırladım umarım beğenirsiniz.Konuda metin2 nin tuşlarını bazı şeyleri nasıl yapabileceğimizi anlatıyorum.
İtem,para toplama
Oyun içerisinde yerde yang veya eşya(item)görürsek almak için zveya "tuşlarına basmanız yeterli olacaktır.
Beceri statü verme
Atladığımız her tüpde(bir lvl in %25'i)bir statü verme hakkı kazanırız.Bu statüyü C tuşuna basarak hp sp str veya dex olarak kullanabiliriz.5 seviyeden sonra her lvl atladığımızda 1 adet beceri puanı kazanırız.Bu beceri puanını seviye atlayınca altta gelen işaretten kullanabiliriz.
Madencilik
Madencilik 30 seviyeden sonra kazma kullanılarak yapılır.Seviye atlıyormuş gibi madenciliğinizde maden çıkardıkça gelişir.
Kombo
Kombo kombo sanatı kitapları ile geliştirilir.Maksimum vuruş sağlar yani daha fazla vuruş.
Arkadaşlar metin2 ye yeni başlayanlar için yaptım.
İtem,para toplama
Oyun içerisinde yerde yang veya eşya(item)görürsek almak için zveya "tuşlarına basmanız yeterli olacaktır.
Beceri statü verme
Atladığımız her tüpde(bir lvl in %25'i)bir statü verme hakkı kazanırız.Bu statüyü C tuşuna basarak hp sp str veya dex olarak kullanabiliriz.5 seviyeden sonra her lvl atladığımızda 1 adet beceri puanı kazanırız.Bu beceri puanını seviye atlayınca altta gelen işaretten kullanabiliriz.
Madencilik
Madencilik 30 seviyeden sonra kazma kullanılarak yapılır.Seviye atlıyormuş gibi madenciliğinizde maden çıkardıkça gelişir.
Kombo
Kombo kombo sanatı kitapları ile geliştirilir.Maksimum vuruş sağlar yani daha fazla vuruş.
Arkadaşlar metin2 ye yeni başlayanlar için yaptım.
- Konular
- 243
- Reaksiyon Skoru
- 193
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 7 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 153
- MmoLira
- -106
- DevLira
- 0
teşekkürler...
- Konular
- 129
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bişey değil zaten istediğim gibi güzel olmadı
Hiç yorum yok nedense?
Hiç yorum yok nedense?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)