noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Istek panel !!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aominechi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 607
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Panelin tasarımı bize ait olmaya bilir fakat türkçeleştirmesi bize aitti siteyi çektiğine göre fark etmişsindir menü ler v.s bir insan bir kişinin geliştirdiği projeyi daha başlatmadan yaymaya kalkıyorsa bu primciliktir !! senin yerine kendim paylaşırım ve emegimin karşılığını bir nebze alabilirim bence biraz kendinize gelin böyle pirimcilik v.s sizi kör ediyor eğer ben metin45 oyununu açmadan bu paneli yayarsanız bundan sonra hangi bir projeye başlarsanız o projeyi siz daha yarısına gelmeden turkmmo üyelerine hediye edilecektir ! ilk önce bir sormayı deneyin böyle şeyleri

Öncelikle Free Bir Paneli Sahibinin Kim Olduğu Bile Belli Olmayan Bir Paneli Kime Neye Dayanarak Soracağım Bunu Sormak İsterim.

Ayrıca

ben metin45 oyununu açmadan bu paneli yayarsanız bundan sonra hangi bir projeye başlarsanız o projeyi siz daha yarısına gelmeden turkmmo üyelerine hediye edilecektir !

Böyle Demişsiniz Proje Yapılsa Bile Teslim Ediltikten Sonra Bizi İlgilendiren Birşey Değildir Şahsıma Ait Olsa Bile Düşük Bir İhtimal Bu Yüzden Fazla Önemsemeyin.

Ek Olarakta Script'in Hiçbir Yerinde Yapımcı Geliştirici Vb Yazı Bilgi Yok Bu Konuda Ne Yapmamı Bekliyorsunuz.

İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri