HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
onu bunu bırakta feilsi up et bekliyomNeden paylaşayım hiçbir şey bilmiyorsun saten biraz metin2 bilseydin bulurdun
onu bunu bırakta feilsi up et bekliyom
:QWDQDQ
qwD:qwD:qwD:qwdQW
qw
q
QW:QWDQDQ
qw
q
qw
q
qw
q
qw
q
qw
q
qw
q
qw
q
qw
q
qw
q
qw
q
QWÜcretlide bir eleman dds'leri TR yapıp 50 liradan satışa koymuş, Zaten paylaşılan bir dosyanın nasıl satışı olabilir ?
Tasarımın PSD'sinide veriyorum psd'den Butonları türkce yapıp tek resim halinde alıp değiştirmek 10 dakika sürmez.
RESİMLER:
![]()
![]()
![]()
![]()
İNDİR :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Butonları alabiliceği PSD :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
V.T :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.,Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
dates.py'den portları ve kaç ch kullanıyorsanız düzenleyebilirsiniz. Virüs Programım olmadığından dolayı ekleyemedim netim yavaş birazdan eklerim yada birisi taratıp atar ise çok makbule geçer
Merhaba 1. Ben hiç bir zaman ben kodladim kelimesi kullanmadım sadece turkcelestirmesini kendim yaptım madem sende turkcelestirmesini yapıp paylaş saydın o elaman dediğin kişi de benim sıkıntı yok her türlü paylaşım yapılabilir isteyen psd düzenler kullanır isteyen orijinal kullanır sıfır sıkıntı iyi forumlar
Merhaba 1. Ben hiç bir zaman ben kodladim kelimesi kullanmadım sadece turkcelestirmesini kendim yaptım madem sende turkcelestirmesini yapıp paylaş saydın o elaman dediğin kişi de benim sıkıntı yok her türlü paylaşım yapılabilir isteyen psd düzenler kullanır isteyen orijinal kullanır sıfır sıkıntı iyi forumlar
ben zaten sana kodlamış diyomuşta falan demedim iyi oku konuyu,
zaten paylaşılan bişeyin satışından bahsettim