offlineshop_manager.cpp açılır
arat
altına ekle
arat
altına ekle
arat
altına ekle
Konu daha önce açıldımı bilmiyorum
işine yarayan olur diye paylaşıyorum
bi teşekkür yeterli
arat
Kod:
void COfflineShopManager::AddItem(LPCHARACTER ch, BYTE bDisplayPos, BYTE bPos, int iPrice)
{
if (!ch)
return;
altına ekle
Kod:
if ((ch->GetExchange() || ch->IsOpenSafebox() || ch->GetShopOwner()) || ch->IsCubeOpen() || ch->GetOfflineShopOwner() || ch->IsAcceOpen())
{
ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("LC_TEXT NOW YOU CAN OPEN OFFLINE SHOP GUI"));
return;
}
arat
Kod:
void COfflineShopManager::RemoveItem(LPCHARACTER ch, BYTE bPos)
{
if (!ch)
return;
Kod:
if ((ch->GetExchange() || ch->IsOpenSafebox() || ch->GetShopOwner()) || ch->IsCubeOpen() || ch->GetOfflineShopOwner() || ch->IsAcceOpen())
{
ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("LC_TEXT NOW YOU CAN OPEN OFFLINE SHOP GUI"));
return;
}
Kod:
void COfflineShopManager::ChangePrice(LPCHARACTER ch, BYTE bPos, DWORD dwPrice)
{
if (!ch)
return;
Kod:
{
return;
}
bi teşekkür yeterli
Son düzenleme:
offlineshop_manager.cpp açılır
arat
Kod:void COfflineShopManager::ChangePrice(LPCHARACTER ch, BYTE bPos, DWORD dwPrice) { if (!ch) return;
altına ekle
Kod:if ((ch->GetExchange() || ch->IsOpenSafebox() || ch->GetShopOwner()) || ch->IsCubeOpen() || ch->GetOfflineShopOwner() || ch->IsAcceOpen()) { ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("LC_TEXT NOW YOU CAN OPEN OFFLINE SHOP GUI")); return; }
arat
altına ekleKod:void COfflineShopManager::RemoveItem(LPCHARACTER ch, BYTE bPos) { if (!ch) return;
aratKod:if ((ch->GetExchange() || ch->IsOpenSafebox() || ch->GetShopOwner()) || ch->IsCubeOpen() || ch->GetOfflineShopOwner() || ch->IsAcceOpen()) { ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("LC_TEXT NOW YOU CAN OPEN OFFLINE SHOP GUI")); return; }
altına ekleKod:void COfflineShopManager::ChangePrice(LPCHARACTER ch, BYTE bPos, DWORD dwPrice) { if (!ch) return;
Kod:if ((ch->GetExchange() || ch->IsOpenSafebox() || ch->GetShopOwner()) || ch->IsCubeOpen() || ch->GetOfflineShopOwner() || ch->IsAcceOpen()) { ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("LC_TEXT NOW YOU CAN OPEN OFFLINE SHOP GUI")); return; }
bi teşekkür yeterli![]()
Konuyu Daha Aç Ne işe Yaradığını Söyle konuna ekle Ayrıntılı şekilde
Yani kuşak penceresi açıkken offlineshop üzerinde işlem yapılamayacak oluyor, aynı işlemi okey kart oyunu ekli olanlarda char_cards.cpp dosyasına uygulayabilir. 

Yani kuşak penceresi açıkken offlineshop üzerinde işlem yapılamayacak oluyor, aynı işlemi okey kart oyunu ekli olanlarda char_cards.cpp dosyasına uygulayabilir.![]()
kuşak penceresi açıkken itemin fiyatını değiştirmesini ve item kaldırmayı engelliyor.
Son düzenleme:
kuşak penceresi açıkken itemin fiyatını değiştirmesini ve item kaldırmayı engelliyor.
Islem yapilamayacak diyor senin yazdigindada islem yapilmiyor oluyor yazmandaki amaci anlamadim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)