Merhaba öncelikle iyi forumlar yabancı forumda gördüğüm ve hoşuma giden bir sistemi sizlerle paylaşmak istedim.
Bildiğiniz gibi çoğu türkler yabancı forumdaki paylaşılan sistemleri çıkarları için kullanıyorlar.Bu yüzden turkmmo gelişmemekte.Sistem videolu olduğu için sistemi anlatmaya gerek duymadım.Gerekli ayrıntılar zaten videoda mevcut.Uzatmadan sisteme geçelim.
Konu güncellendi sistem Türkçe değildi Türkçeleştirilip linkler eklendi.
Biraz saçma olan yerleri kendiniz ayarlarsınız.
Bildiğiniz gibi çoğu türkler yabancı forumdaki paylaşılan sistemleri çıkarları için kullanıyorlar.Bu yüzden turkmmo gelişmemekte.Sistem videolu olduğu için sistemi anlatmaya gerek duymadım.Gerekli ayrıntılar zaten videoda mevcut.Uzatmadan sisteme geçelim.
-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
-
Konu güncellendi sistem Türkçe değildi Türkçeleştirilip linkler eklendi.
Biraz saçma olan yerleri kendiniz ayarlarsınız.
-
-
Son düzenleme:
Güzel Bi sistemis Ama Tam Ne ise Yaradını anlatırsan Cok güzel Olur Ve türkce Paylasma Sansın Varsa Daha bi güzel olur 34 k da denedim Suan Sorun yok Ama türkce olmadı icin net anlasılmıyor
Eline Saglık saolasın
Eline Saglık saolasınEklentileri türkçe paylaştım zaten oyun içi deneme fırsatım olmadı.Yarın türkçeleştirir linkleri yenilerim.Sistemi özetliyim,3 adet item var 1.item 1x 2.item 2x 3.item 3x veriyor yani anlayacağın 1 mob öldürünce 1x puan,2x puan veya 3x puan verıyor kullandıgın iteme göre değişmekte.Belirli puana gelince skilleri level atlatıyorsun.Level arttıkca verilen bonusta artıyor.Güzel Bi sistemis Ama Tam Ne ise Yaradını anlatırsan Cok güzel Olur Ve türkce Paylasma Sansın Varsa Daha bi güzel olur 34 k da denedim Suan Sorun yok Ama türkce olmadı icin net anlasılmıyorEline Saglık saolasın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)