Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar , ben youtube kanalı açtım önceden tavsiye ler aldım mesela mikrofonu değiştir diye ve değiştirdim kamera ışıklandırma yap demişlerdi onuda yaptım son olarak kullanılan programları değiş dediler onu da indirdim fakat 1-2 gün sonra deneyeceğim(camtasia yeni programım). .
Son videolarıma bakarak başka tavsiyelerde bulunursanız sevinirim..
Bu arada abone olursanız güzel olur abone az
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son videolarıma bakarak başka tavsiyelerde bulunursanız sevinirim..
Bu arada abone olursanız güzel olur abone az

Bak meselanasıl yani?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
vereyim. Kanalının anasayfa kısmında rasgele videoların gözükmesindense başladığın seriler için listeler oluştur ve o listeler gözüksün anasayfa kısmında. Tabi bu kısmı tamamen senin kendin hayal gücüne göre düzenlemen gerekiyor, sen zaten yapmışsın ama mesela o listelerin ana başlığının oynatma listeleri olmasındansa WOG Oyun Serileri tarzı birşey olması daha iyi olur bence. Ordan burdan görüp duyduklarınla kanalının tasarımını değiştirmen de kötü olur ama. Sana güzel görünen bir kanal izleyenlerine de güzel görünür onun için her yerden birşeyler toplayıp kafanı karıştırma 1-2 örnek kanala bak yoğun izleyici kitlesi olan ve sonrasında kendi kanalının ayarlamalarını yap derim ben 
Son düzenleme: