- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Zulada bazen birine ateş ediyorum o beni öldürüyor,sonra killcamden bakınca canı 100 gözüküyor yani hiç canı gitmemiş neden böyle oyunda herkeste böylemi yoksa benim nette mi sorun var?
Zulada bazen birine ateş ediyorum o beni öldürüyor,sonra killcamden bakınca canı 100 gözüküyor yani hiç canı gitmemiş neden böyle oyunda herkeste böylemi yoksa benim nette mi sorun var?

- Konular
- 282
- Online süresi
- 1h 17m
- Reaksiyon Skoru
- 243
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- -28
- DevLira
- 0
Merhaba,
Zulada bazen birine ateş ediyorum o beni öldürüyor,sonra killcamden bakınca canı 100 gözüküyor yani hiç canı gitmemiş neden böyle oyunda herkeste böylemi yoksa benim nette mi sorun var?![]()
Belki sadece gösteriyordur canı 100 kalmıyordur.
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Belki sadece gösteriyordur canı 100 kalmıyordur.
Sadece gösterdiğini sanmıyorum.çünkü bazen de duvarın arkasına geçtiğim halde adam ateş edip beni vuruyor şimdi keşfettim bunu.hafif bir gecikme kesin var ama oyundan mı kaynaklı yoksa benim netten mi onu çözemedim.
pingim oyunda 15 civarı yani iyi.
- Konular
- 282
- Online süresi
- 1h 17m
- Reaksiyon Skoru
- 243
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- -28
- DevLira
- 0
Sadece gösterdiğini sanmıyorum.çünkü bazen de duvarın arkasına geçtiğim halde adam ateş edip beni vuruyor şimdi keşfettim bunu.hafif bir gecikme kesin var ama oyundan mı kaynaklı yoksa benim netten mi onu çözemedim.
pingim oyunda 15 civarı yani iyi.
Pingin iyiymiş ama gecikme olabilir, çünkü ben zula oynadığım zamanlarda adam 1 mermi sıkıyor gibi görünüyor ama kamerayla arkama bakınca duvarda 7-8 mermi izi çıkıyordu gecikmeden dolayı olabilir.
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Pingin iyiymiş ama gecikme olabilir, çünkü ben zula oynadığım zamanlarda adam 1 mermi sıkıyor gibi görünüyor ama kamerayla arkama bakınca duvarda 7-8 mermi izi çıkıyordu gecikmeden dolayı olabilir.
Gecikmeyi nasıl önlerim lütfen yardım et

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)