BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle

Quest+Lua Vs En Temiz Nasıl Silinir (Alondark54)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ɑce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Selam, sormak istediğim bir şey var. sh make.sh komutunu verdiğimizde, locale_list'i kullanıyorum ben. Bende, hongkong_list yok. Oraya yine ekliyorum ben uzantıları ile beraber. Sormak istediğim, sh make.sh'ı çektiğimizde, locale_list'deki tüm quest'ler silinmiyor mu ? son eklediğimiz mi siliniyor ya da, nasıl çalışıyor bu sistem? bana biraz açıklayabilir misiniz? çok teşekkür ediyorum.

Arkadaşın yaptığı gibi yapıyorum bende. Bu konu açılmadan öncede hep öyle acemi dediğiniz şekilde siliyordum da, dediğiniz eğer doğru ise ve nasıl kullanıldığını öğrenirsem benim için daha hızlı ve temiz ayrıca garanti olur, rica ediyorum. Yanıtınızı bekliyorum, teşekkürler..

Kardeşim yanlış anlama ama bu amele işi bu işte profesyonelim diyorsan make.sh içindeki locale_list veya hongkong_list içerisine kullandığın questlerin isimlerini yaz Örn: daha sonra puttyden cd /usr/game/share/locale/turkey/quest enter sh make.sh çek zaten sadece kullandığın questleri object dosyasına ekler. Senin yaptığın biraz acemiliğe kaçıyor. Benim söylediğim sistemle bildiğin questleri ekleyeceğin için questlerde olan bilmediğin açıkların riskini azaltmış olursun.

Son düzenleme:
f3 ile aratmak dışında notarget ve npc ile mob-boss kodlarının klasörlerini de aratıp silmeniz de fayda var,

bazı unofficial questler de farkli tanimlar olabiliyor bu yuzden cache de arta kalan dosyalar yuzunden oyuncu tarafinda gorev zaman zaman bug da kalabiliyor bunu en iyi blackforce bilir de forumda yok kendisi...

make sh icin butun questlerin kullanabilir ve test edilmis olmasi lazim bekirin dedigi gibi filesa baslarken ilk dikkat edeceginiz nokta budur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri