C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Suraların Damagesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan queentum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 474

queentum

Level 1
Üye
Konular
7
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 9 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
12
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Suralara gerçekten bi ayar lazım, sv'de başka karakter kalmadı.. Sura savunması kılıç savunması bile artık nafile. Oyun gerçekten bu sebepten dolayı baymaya başladı. Bizden basit dizen arkadaşlar gelip bizi kesiyor. Şamanlara önceden çekmiş olduğunuz ayarı suralardada uygulanmasını rica ediyorum. Kayıtlara bakarsanız son 4-5 Ayda suraya nasıl geçiş yapıldığını görürsünüz diğer karakterlerden keyif alamaz olduk. Gerçekten çok bunaltıcı derece fazla giriyorlar, suraya savunma dizmek bile nafile oldu suraların fazla damagesi var. Buna bi çözüm bulunmasını rica ediyorum, böyle bi anket başlatırsanız bile düşürülmesinin talep edileceğini biliyorum. İyi günler..

Bu benim görüşümdür, saçma sapan cevaplar vermeyin.

Damage düşürmesinin iyi bir çözüm olacağını sanmıyorum(sura değilim:wink:) Fakat saldırı hızları düşürülürse güzel bir çözüm olabilir

82 kilic 25 sura savunma 60 blok yetmiyor mu ?

Bu konuda şöyle bi örnek veriyim geçmiş senelerde şamanlarda böyleydi ve a9 lardaki blok kalktı blok kalkınca çanların yarısı 15 e düştü, konu gene aynı yani ya dişlerin yarısı düşürülebilir yada çanların yarısı geri gelebilir benim düşüncem

Bu konuda şöyle bi örnek veriyim geçmiş senelerde şamanlarda böyleydi ve a9 lardaki blok kalktı blok kalkınca çanların yarısı 15 e düştü, konu gene aynı yani ya dişlerin yarısı düşürülebilir yada çanların yarısı geri gelebilir benim düşüncem

Dişlerdeki yarı azalırsa beceri kullananlar şikayetçi olabilir. Onun yerine dişlerdeki 50 saldırı hızının 15 e düşürülmesi etkili olabilir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri