Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[C++] Quest Instant Speed

• Konuyu başlatan Etzhel
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 36
  • Görüntüleme 12K
güzel paylaşım bakalım

1- Açılır: UserInterface/PythonEventManager.cpp[FONT=&amp]
[/FONT]
ZYodAk.png
[FONT=&amp]

2- Aratılır: [/FONT]
const long c_lNormal_Waiting_Time= 10;
ZYodAz.png

3- Değiştirilir: const long c_lNormal_Waiting_Time = 0;
9GZLpr.png

4- Kanıt:
oR3Bld.gif

Bunu daha önce boş boş gezekerken rastlamıştımda bişi sorucam müdür.

Şimdi bazı sistemlerde py'de app.exit veya source uzerinden desc olabilir belli kasmalarda biraz bekledikten sonra şimdi bunu böyle yapınca bu fonksiyonların olduğu sistem oyuncuyu sn için quest ekranı açılması için bekliyor mecburen bir koşul koyuyor ama sen o on saniyeyi kaldırıyorsun ve aynı zamanda kasma olasılığınıda kaldırıyorsun ve olduda kasma oldu direk desc yemez mi ben böyle düşünüp o yüzden ellememiştim yanlış biliyorsam aydınlatırsan sevinirim.

Bunu daha önce boş boş gezekerken rastlamıştımda bişi sorucam müdür.

Şimdi bazı sistemlerde py'de app.exit veya source uzerinden desc olabilir belli kasmalarda biraz bekledikten sonra şimdi bunu böyle yapınca bu fonksiyonların olduğu sistem oyuncuyu sn için quest ekranı açılması için bekliyor mecburen bir koşul koyuyor ama sen o on saniyeyi kaldırıyorsun ve aynı zamanda kasma olasılığınıda kaldırıyorsun ve olduda kasma oldu direk desc yemez mi ben böyle düşünüp o yüzden ellememiştim yanlış biliyorsam aydınlatırsan sevinirim.

official serverlerdede böyle bu bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. ayrıca popüler bir pvp serverde böyle kullanıyor +3000 onlinesi olan

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri