HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
birleşiyo ister tekli ister normal iki şekildede sorun olmaz en azından ben yaşamadım
Sende mi böyle indirdin ?
![]()
Sende mi böyle indirdin ?
hayır mega.co.nz nin kendine has downloader programı var onun üstünden free üyelik açarak indirdim tarayıcıda sürekli donma oluyo bu şekilde saatler sürer inmesi tabi donmassa
Bendede varda neyse sen anlamadın insin sonra yazarım ben sana skype bırak banahayır mega.co.nz nin kendine has downloader programı var onun üstünden free üyelik açarak indirdim tarayıcıda sürekli donma oluyo bu şekilde saatler sürer inmesi tabi donmassa

Bendede varda neyse sen anlamadın insin sonra yazarım ben sana skype bırak bana![]()
skypeyi aktif kullanmıyorum + oyuna sözde ara verdiydim 4-5 güne neyin nolcağı belli olur vakit bulursam detaylı videosunu çekerim
Tamam bakalım bu mysql neden böyle sql dosyaları var sadece?skypeyi aktif kullanmıyorum + oyuna sözde ara verdiydim 4-5 güne neyin nolcağı belli olur vakit bulursam detaylı videosunu çekerim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)