B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Dırılısh ban

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GonuLAffetmeZll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 872

GonuLAffetmeZll

Level 1
Üye
Konular
14
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 15 Gün
Başarım Puanı
22
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba saygı değer Türkay ,

Hesabıma bir arkadaşıma vermemden dolayı giriş yapıp küfür etmiş size IPına bakarsanız İstanbuldan olduğunu anlarsınız.
Sorumluluk tamamen bendeydi vermeseydim hesabımı bunlar olmazdı haklsınız . Ama benim bi suçum yok lütfen kurallar gereği de hesabımın süreli ( 1 - 3 ay arası) olmalı lütfen ilgilenin küfür eden ben değilim ıp larımız farklı lütfen bakarsanız sevinirim.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Şimdi kardeş ben buna yorum yazmaz mıyım :)))
Devir aldığım hesap ban yedi muhabbetini forumda bulabilirsiniz 2-3 konu altta kalıyor. sen buna yorum atmıştın ve banın haklı olduğunu savunmuştun. eee başkasına olunca haklı. kendi ban yiyince haksız. ben çarı devir alıyorum. eski sahibinin ben devir almadan 3 ay önceki küfürü üzerine karakter ban yiyor. sen bu banın haklı olduğunu savunuyorsun. şimdi sen hesabını başkasına vermişsin 1. ban sebebi hesap paylaşımı. 2. olarak küfür zaten ban sebebi. bir de utanmadan foruma yazmışsın. hadi benim gibi erdemli bir oyuncu olsan ki şu ana kadar en samimi arkadaşıma ne küfür ne argo kullanmış adamım. bırak sen erdemli olmayı millete oyunda ana avrat sövüp 'hadi banlatsana ' 'hadi ' diyip duruyodun. Bütün insanların ban yemesine üzülürüm. Fakat seninkine gerçekten mutlu oldum. Hem isabetli ban olmuş. + olarak ağlayışlarını görmek gerçekten hoş ve güldürücü.
İyi forumlar
bencede banlanlı

seni bende defalarca uyarmıştım ama takmadın hatta onu geç banlatsan banlatsana diyodun sürekli iyi olmuş sen akıllanmazsın milletin anasına söverken eğleniyodun iyi olmuş

seni bende defalarca uyarmıştım ama takmadın hatta onu geç banlatsan banlatsana diyodun sürekli iyi olmuş sen akıllanmazsın milletin anasına söverken eğleniyodun iyi olmuş

şimdi gene ağlar forumdan :rolleyes: akıllanmıyoki zavallım

Ben küfür etmedim diyosunda küfür eden insan yemiy banı küfür edilen oyun karakteri yiyor senin hesabından edilmiş o hesap engellenmiycek de küfür eden kişinin asıl hesabı mı engellenicek boşa bekleme kardeş yapmadan önce düşüncektin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri