- Konular
- 1,906
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 8d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 986
- Altın Konu
- 9
- Başarım Puanı
- 332
- MmoLira
- 4,946
- DevLira
- 29
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
teşekkürler
- Konular
- 11
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2h 50m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 81
- DevLira
- 0
Merhaba Arkadaşlar Kendim söktüğüm bizat kullandığım dosyadır.
Gerekli anlatımı yaptım hatta alan olursa yardımcı olurum konu altında
forumda eksik kalmasın diye paylaşıyorum bir teşekkürü eksik görmeyin..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Günceleme :tables.h
#ifdef ENABLE_CHEQUE_SYSTEM şunları olmadan ve sadece TItemPriceInfo içinKod:Kod: Ara : } TItemPriceInfo; kod satırının üstüne ekle : DWORD dwPriceCheque;
Mysql Tablolarına eklenicekler
Player Tablosu > myshop_pricelist:
Player Tablosu > player:Kod:price_cheque
Player Tablosu > offline_shop_item:Kod:cheque oflineshop kulanan içinde alttakileri ekleyin kullanmıyorsanız eklemeyin shop_gold shop_cheque
Kod:price_cheque
Python Günceleme:locale_xx açınLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.içine atın
Root'u açınLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.içine atın
uiscript açınLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.içine atın
Not : app.ENABLE_EXTEND_INVEN_SYSTEM eklentisi olmayanlar PythonApplicationModule.cpp eklesinler
Kod:#ifdef ENABLE_EXTEND_INVEN_SYSTEM PyModule_AddIntConstant(poModule, "ENABLE_EXTEND_INVEN_SYSTEM", 1); #else PyModule_AddIntConstant(poModule, "ENABLE_EXTEND_INVEN_SYSTEM", 0); #endif
uiinventory.py açılır
Kod:Ara : import uiPickMoney Alta ekle : import uiPickEtc Ara: dlgPickMoney = None altına ekle : dlgPickItem = None Ara : dlgPickMoney = uiPickMoney.PickMoneyDialog() Altına ekle : ## PickItemDialog dlgPickItem = uiPickEtc.PickEtcDialog() dlgPickItem.LoadDialog() dlgPickItem.Hide() Ara : self.dlgPickMoney = dlgPickMoney Altına ekle : self.dlgPickItem = dlgPickItem Ara : self.dlgPickMoney.Destroy() Altına ekle : self.dlgPickItem.Destroy() self.dlgPickItem = 0 Ara : self.dlgPickMoney = 0 Altına ekle : self.dlgPickItem = 0 Ara : if self.dlgPickMoney: Altına ekle : if self.dlgPickItem: self.dlgPickItem.Close() Ara : itemSlotIndex = self.dlgPickMoney.itemGlobalSlotIndex Değiştir : itemSlotIndex = self.dlgPickItem.itemGlobalSlotIndex Ara : elif app.IsPressed(app.DIK_LSHIFT): self.dlgPickMoney.SetTitleName(localeInfo.PICK_ITEM_TITLE) self.dlgPickMoney.SetAcceptEvent(ui.__mem_func__(self.OnPickItem)) self.dlgPickMoney.Open(itemCount) self.dlgPickMoney.itemGlobalSlotIndex = itemSlotIndex Bunları altki ile değiştirin : self.dlgPickItem.SetTitleName(localeInfo.PICK_ITEM_TITLE) self.dlgPickItem.SetAcceptEvent(ui.__mem_func__(self.OnPickItem)) self.dlgPickItem.Open(itemCount) self.dlgPickItem.itemGlobalSlotIndex = itemSlotIndex
Not: Kimse konuyu kirletmesin sistemi kendim söktüm, bu benimdir demesin kimse
Çalıştığına dair kanıtlar
![]()
gameyi sorunsuz build ettim fakat client src de sorun yaşıyorum ;
alınan hata : https://www.imagevisit.com/image/xsA9U
- Konular
- 11
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2h 50m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 7 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 81
- DevLira
- 0
kardeşim client ve game src kısmında eksik yok neyini anlamıyorsun. zaten güncelleme diye ekstra konuya eklenmiş hala daha modlara laf atıyorsun. python kısmında bir kaç eksik var onlarda şöyle bazı yerlerde 50 won yazacagına 50 yang yazıyor yada 50yang won yazıyor bunları düzeltceksn bitiyor
ben konudaki python işlemleri aynen yaptım şuan loading ekranında kalıyor hiç yükleme vs. yok
işin garibi syserr dede sorun yok