kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Won Sistemi Offical 2020-02-14

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan devit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 215
  • Görüntüleme Görüntüleme 51K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ggg

Bunları Yaptımda ben lualarda cmdchat ile wonumnekadar filan diye sorgulama var dosyalarda python eklentisi yok mesela verilen onun eksik baya localegamedede eksik vardı offlineshopbankdialog monarch.cpp vb baya eksik var bestin paylastıgı filesden toplaya toplaya yapılıcakda uzun sürüyor

şu bahsettiğin eksikler neymiş gösterir misin?

paylaşılan filesten eksik var demişsin uç mayamı çalışıyorsun ne anlamadım ama ne varsa paylaştım python eksikti neden eksik olduğunu belirtim bendeki python pack bölümü farkli diye birkaç eklentiyi spoiler die bölüm açıp güncelleme yaptım..

bunların dışında olan eksik nedir belirt bakalım hepimiz görelim ne eksiği varmiş

paylaşılan filesten eksik var demişsin uç mayamı çalışıyorsun ne anlamadım ama ne varsa paylaştım python eksikti neden eksik olduğunu belirtim bendeki python pack bölümü farkli diye birkaç eklentiyi spoiler die bölüm açıp güncelleme yaptım..

bunların dışında olan eksik nedir belirt bakalım hepimiz görelim ne eksiği varmiş

luada gecen wonkontrolün python kısmı eksik locale_game de eksik var uiscriptde eksik var bide pack eksik gördügüm kadarıyla xd

lua zaten cliente mevcut değil , forumda biri paylaşmıştı diye koydum

diğerleri mevcut spoiler kısmına bak bakalım eksikmi , eksik değilmi

eksikler önemli değil sen python anlıyorsan bi bana yardım et şu iff app bilmemnelerin kaldırılması lazım offlineshop offlineshopbuilder.py lerin açık anlatılması lazım dosyaları direk vermişsin illa sorun çıkıcaktır böyle atılınca

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri