noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[Ftp] Tüm Syserr Hatalarını Çözün

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Frozen Shower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

yazdıgın şey konuyla alakasız kendini göstermeyemi çalışıyorsun ? adam quest silmeye çalışmış yapamamış bende gizlemesini gösterdim.

ayrıca make.sh yi de tam kavramamış konuşuyosun " lualar daha kararlı halde temizleniyor" bu ne demek şimdi :D
make.sh object klasörünü silip quest_listte yazılmış questleri toplu şekilde okutur.
vede make.sh ile alakalı bir durum yok ortada anlıyormusun ?
senin gibiler anca ssh ekranında yazanları görür zaten

Turkmmo Flood Engelleme

Sh make.sh cekersem tum questler gider bidakine duzgun yorum yaz tum heryeri kontrol ettim bulamadim karınca gibi

Turkmmo Flood Engelleme

Aynen gereksiz bisi

Srcye guveniyom gizlerim quest hatasini goruntu kirliligi yapmasin :D eyw

Gizledigimde questte baska bi sorunlar çikmasın dostm ?
nasıl yorum yapıp yapmayacağımı sana mı soracağım ? geçenlerde bana kusura bakma felan diyordun yardım etmiyorum diye artislik mi yapıyorsun şimdi ? zaten sana demedim onu isaya dedim sen niye kendi kendine gelin güvey oldun ? hatayı gizlemekle kaynağa güven olmaz gereksiz şeylere güvendiğiniz kadar beyninize güvensenize? hatayı çözümlemek yerine hatayı kapatan insan türü tek sizsiniz heralde, sen (isa da dahil) önce make scriptinin kullanımını ve içeriğini öğrenin ondan sonra konuşun

senin gibiler anca ssh ekranında yazanları görür zaten

Turkmmo Flood Engelleme

nasıl yorum yapıp yapmayacağımı sana mı soracağım ? geçenlerde bana kusura bakma felan diyordun yardım etmiyorum diye artislik mi yapıyorsun şimdi ? zaten sana demedim onu isaya dedim sen niye kendi kendine gelin güvey oldun ? hatayı gizlemekle kaynağa güven olmaz gereksiz şeylere güvendiğiniz kadar beyninize güvensenize? hatayı çözümlemek yerine hatayı kapatan insan türü tek sizsiniz heralde, sen (isa da dahil) önce make scriptinin kullanımını ve içeriğini öğrenin ondan sonra konuşun

Yardım etmedim filan demişsin geçen o 30000 şeyini sormuştum saten pazar açık demiştin haykırdım gülmekten o senin offlinenden bir şey çıkmaz tüm dosyaları değiştirdim seninkini eklemedim

Sorunu Çözdüm Saten Buldum nerede kalıntı yaptığını Burda Artislik Yapma Hadi Laf Kalabalığı Yapıyorsun

SYSERR: Nov 7 18:57:12.236135 :: GetServerLocation: location error name mapindex 0 0 x 0 empire 1

Bunun Çözümü Varsa Alabilirmiyim İsa Bey" ?

SYSERR: Nov 7 18:57:12.236135 :: GetServerLocation: location error name mapindex 0 0 x 0 empire 1

Bunun Çözümü Varsa Alabilirmiyim İsa Bey" ?

tam syserri olarak yapıp at.

xxx adlı mapta olmaması gereken bişey var(xxx npcsi veya xxx slotu gibi) veya eksik bişeyi var.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri