noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Ramona [ 10 ] - [ 0 ] RodrikCassel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kadide
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

:deadhorse::deadhorse:

42e91a6a5872494a9e5dd39c8648cb15.png

Konu için Teşekkür ederim :D
Oyun içerisinde gel arena 5-0 keseyim demekle olmuyormuş demek ki :D Tebrikler :ka19:

1012_173200.jpg
Teşekkürler
Tebrikler Ferhat

Teşekkürler
Tebrikler kardeşim
Teşekkürler :beaten:

Bari 1 el verseydin çocuga yazık :D demek atıp tutmakla iş olmuyormuş rodrik efendi haha tebriklee

Turkmmo Flood Engelleme

Bari 1 el verseydin çocuga yazık :D demek atıp tutmakla iş olmuyormuş rodrik efendi haha tebrikleer

@kadide; Vsye dahil değilken karakterimin ismini yazıyorsun sizdeki bu yanına karakter ismi katma olayı nedir açıklasana bunu beni kestiysen benim ismimi yazarsın onu kestiysen onun ismini yazarsın her konuya bizde sizin gibi sizin karakterinizin isminimi yazalım forum ortamında yetkimiz yok diye sizlerde yetki var diye herşeyi yapacağınımızı sanıyorsunuz defalarca konuyu bildirdim isim kaldırılmadı.

@admin;

@kadide; Vsye dahil değilken karakterimin ismini yazıyorsun sizdeki bu yanına karakter ismi katma olayı nedir açıklasana bunu beni kestiysen benim ismimi yazarsın onu kestiysen onun ismini yazarsın her konuya bizde sizin gibi sizin karakterinizin isminimi yazalım forum ortamında yetkimiz yok diye sizlerde yetki var diye herşeyi yapacağınımızı sanıyorsunuz defalarca konuyu bildirdim isim kaldırılmadı.

@admin;

Kendi kesmediğin vs leri güncellerken sorun yok, benim kesilmediğim vs leri sadece adımın prim yapmak için yazıldığı vs leri güncellerken sorun yok, kendi kazandığınız vs lerin yanına 2 şer 3 er nick yazınca sorun yok senin nickini yazıncamı sorun oldu yok canım ciddi misin sen ?

Konu yetki olayına gelirse başlık yazmak için yetkiye ihtiyaç yok, eli olan herkes başlık yazabilir konularına. Benim Elym2 de zaten ayrı bir yetkim bulunmamakta :) Karalamaya başka yerde devam edin

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri