Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
sorun da bu ya, üstüne alınma Muhammed ama bölüme yetkili alırken bilgiye bakılması lazım normal bir metin2 geliştiricisi bunun çalışıp çalışmadığını hemen anlar ama bizdekiler kanıt yolla video çek bilmem ney![]()
*C++/C#/Python paylaşımlarında mutlaka çalıştığına dair görüntüler eklemelisiniz.
Devedede boy var ama eşşeğin arkasından gidiyor(Eşşeği yanlış anlamayın)...
Son düzenleme:
*C++/C#/Python paylaşımlarında mutlaka çalıştığına dair görüntüler eklemelisiniz.
Devedede boy var ama eşşeğin arkasından gidiyor(Eşşeği yanlış anlamayın)...
biz önünden gidelim o zaman yorumlardaki anlatımı konuya eklersen millet yorum dolasmasın cünkü konuda verilen linklerde eksiklik var.
@Pelin Melek Aslan; Şu konuyla ilgilenirmisin saygı değer modaretörünüze 3 dür alıntı şeklinde bahsedilme şeklinde yazıyorum konuyu düzenlemiyor herhangi bir cevapta vermiyor ama başka konularda yorum felan yazıyor bu forumda modaratörler üyelere göremi işlem yapıcak bu konu bu kodlarla çalışmaz yorumdaki kodlarında eklenmesi lazım ! Görevini yapamıyorsa bıraksın bıktık ya boyle adamlardan forumdan soguttular forum neydi ne oldu.pvpsemtine döndü forum.Herkes işini yapsın beni sevmiyebilir ama beni sevmiyor diye görevini aksatamaz 3 dür yazıyoruz insan gibi söylüyoruz artislik peşinde kosuyor bu forum babasının malımı.
İlla bu tarz mı konuşmamız lazım birşeyleri anlamaları için normal düzgün bir şekilde yazınca anlamıyorlarmı kapasitelerimi yetmiyor ? Bunu çok merak ediyorum.
EKLEMİYORSA ARTİSLİK YAPIYORSA KONUYU KAPATACAK ONADA CESARETİ YOKSA O YORUMDAKİ KODLARI MECBUR EKLİYECEK...
İlla bu tarz mı konuşmamız lazım birşeyleri anlamaları için normal düzgün bir şekilde yazınca anlamıyorlarmı kapasitelerimi yetmiyor ? Bunu çok merak ediyorum.
EKLEMİYORSA ARTİSLİK YAPIYORSA KONUYU KAPATACAK ONADA CESARETİ YOKSA O YORUMDAKİ KODLARI MECBUR EKLİYECEK...
Son düzenleme:
@Pelin Melek Aslan; Şu konuyla ilgilenirmisin saygı değer modaretörünüze 3 dür alıntı şeklinde bahsedilme şeklinde yazıyorum konuyu düzenlemiyor herhangi bir cevapta vermiyor ama başka konularda yorum felan yazıyor bu forumda modaratörler üyelere göremi işlem yapıcak bu konu bu kodlarla çalışmaz yorumdaki kodlarında eklenmesi lazım ! Görevini yapamıyorsa bıraksın bıktık ya boyle adamlardan forumdan soguttular forum neydi ne oldu.pvpsemtine döndü forum.Herkes işini yapsın beni sevmiyebilir ama beni sevmiyor diye görevini aksatamaz 3 dür yazıyoruz insan gibi söylüyoruz artislik peşinde kosuyor bu forum babasının malımı.
Editörümüz görmemiş olabilir insanlık hali dalgınlık olabiliyor özelden mesaj olarak ulaşabilirdiniz kendisine aynı zamanda sadece o kişi bölüm editörü değildir bana yazabilirsiniz diğer bölüm yöneticisine veya dev editörü olan yetkililerimize yazabilirsiniz ilgileniriz.
çalışırmı çalışmazmı bilgim yok !
Kendi paylaştığın içeriğin daha ne şekilde çalışma mantığını bilmiyorsan eğer hiç insanları yanıltmaya veya zaman kaybettirmeye gerek yok sırf yarar sağlarım diye bir konu hakkında bilgi sahibi olmadan arkasında duramayacağınız bir işe kalkışmayınız.
Konu kapatılmıştır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)