farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Official Pet Sistemi %100 TR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OVH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 92
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

taskbardaki botunun fixini bilen varmi :)

şöyle bir hatta alıyorum yolları inceledim hepsi doğru sadece net.sendchatpacket("/gift") bu yoll geçersiz sayıryor nedendir çözemedim ..

import net
ekle

Turkmmo Flood Engelleme

Kardes konu icin tesekkurler ama pet sistemi von fln paylasildi ama bi tr offline shop paylasmadiniz ya cok lazim bize

toplasan 20 30 tane chat packet 10 tane uiscript eklentisi var Dil olarak bunamı zorsunuyorsun?

yaş bugu fixi varmı

Eve geçtigimde onlarla ilgelenicem.

Kardes konu icin tesekkurler ama pet sistemi von fln paylasildi ama bi tr offline shop paylasmadiniz ya cok lazim bize

import net
ekle

Turkmmo Flood Engelleme

toplasan 20 30 tane chat packet 10 tane uiscript eklentisi var Dil olarak bunamı zorsunuyorsun?

Yaş bugu fixi satılır 50 TL :) Formatta atıyoruz 20 TL :) Official olmasda greed final offline shopta satarız 200 TL :)

Yaş bugu fixi satılır 50 TL :) Formatta atıyoruz 20 TL :) Official olmasda greed final offline shopta satarız 200 TL :)

şu http://www.turkmmo.com/2151625-by-vulpe.html çakma hesapla kendini yabancı göstermen ayrı bir ironi olmuş :D vede ne kadar işsiz olduğunun kanıtı :)

Son düzenleme:
şu http://www.turkmmo.com/2151625-by-vulpe.html çakma hesapla kendini yabancı göstermen ayrı bir ironi olmuş :D vede ne kadar işsiz olduğunun kanıtı :)

Ben zaten türk değilim yanlız :-) seninde birini bilmeden yargılaman ayrı bir ironi olmuș ek olarak bir trol yaptım hepiniz yediniz :-) İssiz değilim calıșmaya ihtiyacım yok 😕

Turkmmo Flood Engelleme

Ayarlarız bișiler :-)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri