HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hadi abicim en yakınındakiler dedi git onlara sor nerden uydurdun diye al bu postta bahsettiğim abinden duydum dahada konuşma kaliteni yüksetebilirsen konuşabilirsin tabi bu saatten sonra yukselırse.
SON POSTU OKU
http://www.turkmmo.com/ucretli-file...gelismis-40k-server-files-7.html#post19287919
1-)Kendini adammis gibi gosterme çalışmalarini birak madem oyle birsey var idi hangi yuzle benimle konustun ?
2-)Bir donem sabanla aram acikti
3-)beni taniyan herkes bilirki filesimin marekle en ufak alakasi yok bunuda her turlu kanitlarim egerki yüreğin varsa ? Element uydurmaya gerek yok

1-)Kendini adammis gibi gosterme çalışmalarini birak madem oyle birsey var idi hangi yuzle benimle konustun ?
2-)Bir donem sabanla aram acikti
3-)beni taniyan herkes bilirki filesimin marekle en ufak alakasi yok bunuda her turlu kanitlarim egerki yüreğin varsa ? Element uydurmaya gerek yok![]()
1-) Unuttunmu sen benim kargamdın ve ben senin ailene hiçbirzaman küfür etmedim ve bu zamana kadar kimseyi ifşa etmedim ama demekki iyilik yaramıyor !
2-) Bu benim sorunum değil bu senin sorunun.
3-) Ben Marek Demiyorum Anlamıyorsun Hani Benim İfşalarımı Sana Atan Abin Varya Yeni Sahibin O Diyor.
Artık Bana Yazmada Beni Kasma.
1-) Unuttunmu sen benim kargamdın ve ben senin ailene hiçbirzaman küfür etmedim ve bu zamana kadar kimseyi ifşa etmedim ama demekki iyilik yaramıyor !
2-) Bu benim sorunum değil bu senin sorunun.
3-) Ben Marek Demiyorum Anlamıyorsun Hani Benim İfşalarımı Sana Atan Abin Varya Yeni Sahibin O Diyor.
Artık Bana Yazmada Beni Kasma.
1-) Halisinasyon gormeyi birak, yalvararak birseyler isteyen sendin kaldiki ifsa etmesen bile adam olsaydın arkasindan konusturdugun adama knk diye gelip sistem istemezdin anladinmi kocum benim
2-) Seni ilgilendirmez olabilir ama bir laf atiyorsun ortaya bende soyluyorum ayiktinmi ara acikti diye.
3-) Bende diyorumki cesaretin varsa kanitliyim ?
1-) Halisinasyon gormeyi birak, yalvararak birseyler isteyen sendin kaldiki ifsa etmesen bile adam olsaydın arkasindan konusturdugun adama knk diye gelip sistem istemezdin anladinmi kocum benim![]()
2-) Seni ilgilendirmez olabilir ama bir laf atiyorsun ortaya bende soyluyorum ayiktinmi ara acikti diye.
3-) Bende diyorumki cesaretin varsa kanitliyim ?
Hala çözemiyorsun demi ?
1-Benim senden istediğim 2 şey var orada dünya kadar konuşma var bir oku ne yapmışım de
2-İki bu beni hala ilgilendirmez birşey atmıyorum olan şeyi söylüyorum oda azcık adamlık varsa doğruyu söyler ve benlede aran açık hiç duydunmu arkandan senin anana küfür ettiğimi o yüzden beni ilgilendirmez.
3 Çöplerle Uğraşacak Olsam Bir Files Bulur Onunla Çalışırım 0'dan Source Yapmam.
Daha fazla küçülme yazsanda yazmam artık bu saatten sonra
Hala çözemiyorsun demi ?
1-Benim senden istediğim 2 şey var orada dünya kadar konuşma var bir oku ne yapmışım de
2-İki bu beni hala ilgilendirmez birşey atmıyorum olan şeyi söylüyorum oda azcık adamlık varsa doğruyu söyler ve benlede aran açık hiç duydunmu arkandan senin anana küfür ettiğimi o yüzden beni ilgilendirmez.
3 Çöplerle Uğraşacak Olsam Bir Files Bulur Onunla Çalışırım 0'dan Source Yapmam.
Daha fazla küçülme yazsanda yazmam artık bu saatten sonra
Seninmi benden istedigin 2 sey var guldurme
yada dedigin gibi olsun 2 sey istedin bu 2 seyi isterkende knk diye gelip istedin bende diyorumki varsayalım dedigin gibi saban kufur etti bende diyorumki sen ne yuzsuz bir herifsinki knk diye geldifin adama arkasindan kufur ettirip sonra gelip sistem istiyeceksin ? Kapasiten bu sefer basarda anlarsin umarim .Hayatin coplerle ugrasmakla gecti ya freaksten paylasim yap yada ondan bul isteyerek aldigin sistemleri paylas baska ne yaptin soylesene ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)