Kardeş kusura bakma rahatsız ediyorum sistemi ekledim bir sıkıntı yok syserr falan fakat gameoptiondiolog.py ye ekledıgım kodlar bloklamıyor istek göndermeyi başka kodlarımı var olayı nedir acaba.
@Was Geth; @Frozen Shower; @Bekir Akdemir;
Kardeş gameoptiondiolog.py de verdiğin kodu doğru şekilde yapıştırıyoruz fakat butona basınca blocklamıyor bonus a tıklayınca sorgulamaya devam ediyor ilgilenirmisin lütfen son sorun olarak bu kaldı buda çözüldümü sorunsuz bir hal alıcak.Block ladıktan sonra bonus a tıklayınca syserr falan vermıyor lutfen yardım.
Kardeş gameoptiondiolog.py de verdiğin kodu doğru şekilde yapıştırıyoruz fakat butona basınca blocklamıyor bonus a tıklayınca sorgulamaya devam ediyor ilgilenirmisin lütfen son sorun olarak bu kaldı buda çözüldümü sorunsuz bir hal alıcak.Block ladıktan sonra bonus a tıklayınca syserr falan vermıyor lutfen yardım.
Son düzenleme:
@Was Geth; @Frozen Shower; @Bekir Akdemir;
Client source paylasmadigimdan oluyor paylasirsam haber veririm. Ui scprittekileri iptal et isterden ben paylasana kadar
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)