Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Denizde iriyarı Erkekler macera aramaya sıradan uzakta adım büyük, sakallı balıkçıların bir üçlü ile ilgili bir folktale olduğunu.folklor yaratıklar ile karşılaştığında bir dizi 20. yüzyıl başlarında İskandinavya, oyunun hikayesi şube sularında ayarlayın. Üç biçimsiz kahramanlar etrafında anlatı şekillendirme, hikayeci ve Wayfinder'a olarak oynayabilirsiniz. Tek bir masal kez ile oynamak, daha sonra yeni maceralar yolları ortaya çıkarmak için tekrar yola çıktık.
SXSW Gamer Sesi Ödülü adayı (2016), En İyi Macera Oyun / RPG finalist (Intel Level Up 2016), ve festivaller için seçilmiş ve uluslararası vitrinde.
...
HİKAYE DALLANMA: Birden fazla maceralar ile oynayın, her biri tek bir oturuşta tamamlanmak üzere tasarlanmıştır.
İNTERAKTİF DÜNYA: Bir sürüklenebilir, interaktif skeç yerleştirilmeye karakterler ile etkileşim yoluyla anlatı ve çevrelerindeki dünyayı, şekillendirin.
EĞLENCELİ ESTETİK: el yapımı animasyon ile Renkli sanat tarzı, oyunun İskandinav ayar esinlenerek bir tuhaf orijinal film müziği ayarlayın.
Uygulama içi satın alma veya reklamlar.
...
"5/5" -zaman
"Keyifli." -The Guardian
"Ben şimdi bir sonraki bölümde isteyen yerine yatmadan, yatmadan önce bir sabırsız çocuk gibi hissediyorum." -rock, Kağıt, Shotgun
...
Denizde iriyarı Erkekler göçebeler ve eski çiftçinin olarak kendi maceralarını sırasında geliştirilen karı-koca ekibi Zeka ve Beyin, ikinci oyunu.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.