- Konular
- 640
- Online süresi
- 11h 30m
- Reaksiyon Skoru
- 77
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 9 Yıl 8 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 172
- MmoLira
- 68
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkese Merhaba,
Ben Ahmet. 19 Yaşındayım. Boş/Beleş işlerle ilgilenme konusunda Hard Master yapmış biriyim. Genelde tasarım işleriyle uğraşırım fakat şu sıralar İlham perilerimle aramda problem var. Aklıma hiçbir şey gelmiyor. Çok uzun zaman önce (Since 2K10) forumlarla ilgilenirdim. Hayatımda daima bir hedef koyarak yaşayan bir insanım. Kısa vadede yükselmektense, yavaş yavaş ilerlemek, ufak ve emin adımlarla ilerlemeyi tercih ederim.
Hayat hikayemi anlatıcak değilim fakat kısaca "Vurdum duymaz" biriyim. Hayatımda çok şey yaşadığım için emeğimle kazandığım şeyin değerini dibine kadar bilirim. Biraz eski kafalıyımdır, kendimden büyük birine hadsizlik asla ve asla yapmam.
Kısacası böyleyim işte ama burada RedKanzy olarak tanıcaksınız beni. Umarım kısa zamanda bir çoğunuzla tanışma fırsatı bulurum. ebuTempura, Nginx, asdasdasddj ile eskiden tanışmışızdır. Yeni nick'imle beni tanıyıp, tanımıcaklarını bilemem. Fakat , mazi güzeldi. İnşAllah tekrardan toparlarız.
Herkese tekrardan Merhaba.
İyi forumlar dilerim.
İyi forumlar dilerim.
Son düzenleme:
- Konular
- 640
- Online süresi
- 11h 30m
- Reaksiyon Skoru
- 77
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 9 Yıl 8 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 172
- MmoLira
- 68
- DevLira
- 0
Hoşbulduk.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)