B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gmler hakkında düşüncelerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Omer utku geldi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 447

Omer utku geldi

Level 1
Üye
Konular
4
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 9 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
12
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar :

Gm ararken forum doldurtuyoruz, forumda takım ruhu ile ilgili ne düşündüklerini soruyoruz. Sonra seçiyoruz gmleri birinin ötekinden haberi yok. Zemheriye sorsan çölde afk bırakmak ban sebebi değil.(Tam olarak kurulan cümle ' çölde afk bırakmak ban sebebi değil, bug yapmak ban sebebidir'. KaiRoS ise bir gün sonra girip çöldeki afkları çekin banlayacağım diyor. 2 veya 3 harflik küfürlerden insanlar 3 ay 4 ay ban yiyor. İsim vermek istemezdim fakat ForgetMeNot'u çölde afk bırakmak dışında hareket ederken görmedim. Ama elym2 anasayfaya girip adını yazdığınızda 'Doğrulanmış örnek oyuncu' (!) yazıyor üzerinde.. Bu kadar saçma iş yapmayın arkadaşlar ya. Bu server 1-2 aylık değil yazıktır günahtır..

Önerileriniz için teşekkür ederiz ama uzun süredir çölde afk modunda kalanlar bir cogu ceza alıyor bizlerde oyunculuk dönemimizde yaşadık bu durumu

Banların hepsini açmadıkları sürece bu sw adam olmazz ...

Ailevi degerlere sürekli küfür yagdıran hırsızlık yapılan kişilerin banları açılırsa siz memnun olursunuz belki ama diger çar sahipleri bu durumdan memnun olacaklarını sanmıyorum zaten belirli sürelerde ban affı oluyor ve başvuranların bir çogu açılıyor efendim

Benim başvurum hala degerlidirilmedi en sonki forum yazıma bakarsanız anlarsınız ...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri