HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ha oğuz ha ben derken bunları oğuz adina söylediğini belirtseydin keşkeHa oğuz ha ben farketmez kardeş sen kimsin ?
[FONT="]Beni Çoğu Kişi Bu Forumda Tanır Zaten Bu Filesi Yapma Amacım Sourcesiz 300 veya 400 Gibi Uçuk Rakamlara Files Satılmasındır Alın Sourcesiz Files Güle Güle Kullanın.[/FONT]
[FONT="]Not :[/FONT]
[FONT="] Source'yi Vermem Ama Satabilirim.[/FONT]
Sen ani çıkış yapınca bende ani çıkış yapmak zorunda kaldım. Normalde forumda kimseyle bu tür konuşmalarım olmamıştır. Files benim değildir filesle ilgili düşünceleri olan veya source alacaklar için skype oquzofflicalHa oğuz ha ben derken bunları oğuz adina söylediğini belirtseydin keşke
[FONT=&]Beni Çoğu Kişi Bu Forumda Tanır Zaten Bu Filesi Yapma Amacım Sourcesiz 300 veya 400 Gibi Uçuk Rakamlara Files Satılmasındır Alın Sourcesiz Files Güle Güle Kullanın.[/FONT]
[FONT=&]Not :[/FONT][FONT=&] Source'yi Vermem Ama Satabilirim.[/FONT]
Son düzenleme:
tşkler güzel files yanlız 4 ch birden acılmıyor sadece ch 1 açılıyor.
baslat.sh metin2 pvp aittir istediğiniz chyi tek tek açabilirsiniz herhangi bir makinede 4 ch sorun vermicektir
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)