BeviS 1
BeviS
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
mavzermete 1
mavzermete
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Optimizasyoned Makefile

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xAgirDede
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!

Bu Paylaşılan Konu Bu Şekilde Çalışmaz Config.cpp İle Yapılması Gereken Bir Kaç Ayar Var.
verilen dosyayı incelemedim lakin sıfırdan (mainline released v.b.'den bahsediyorum) bir sourceye başlandığında sadece "makefile" yeterlidir config.cpp ile zerre işin yok Vesselam.

Son düzenleme:
verilen dosyayı incelemedim lakin sıfırdan (mainline released v.b.'den bahsediyorum) bir sourceye başlandığında sadece "makefile" yeterlidir config.cpp ile zerre işin yok Vesselam.
Merhaba, Kardeşim Bu MakeFilede Bazı CPP'Leri Siliyoruz Mainline Source 0Da Denedim Config Ve Bazı Cpp'lerde Editleme Yapmadığın Sürece İşlem Başarısız Gözümemi İnanacağım Söylediğinemi :)

Merhaba, Kardeşim Bu MakeFilede Bazı CPP'Leri Siliyoruz Mainline Source 0Da Denedim Config Ve Bazı Cpp'lerde Editleme Yapmadığın Sürece İşlem Başarısız Gözümemi İnanacağım Söylediğinemi :)

yazdığımı dikkatli okusan dediğimi anlardın :)

edit:

verilen dosyayı incelemedim
sıfırdan (mainline released v.b.'den bahsediyorum) bir sourceye başlandığında sadece "makefile" yeterlidir

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri