Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!
verilen dosyayı incelemedim lakin sıfırdan (mainline released v.b.'den bahsediyorum) bir sourceye başlandığında sadece "makefile" yeterlidir config.cpp ile zerre işin yok Vesselam.Bu Paylaşılan Konu Bu Şekilde Çalışmaz Config.cpp İle Yapılması Gereken Bir Kaç Ayar Var.
Son düzenleme:
Merhaba, Kardeşim Bu MakeFilede Bazı CPP'Leri Siliyoruz Mainline Source 0Da Denedim Config Ve Bazı Cpp'lerde Editleme Yapmadığın Sürece İşlem Başarısız Gözümemi İnanacağım Söylediğinemiverilen dosyayı incelemedim lakin sıfırdan (mainline released v.b.'den bahsediyorum) bir sourceye başlandığında sadece "makefile" yeterlidir config.cpp ile zerre işin yok Vesselam.

Merhaba, Kardeşim Bu MakeFilede Bazı CPP'Leri Siliyoruz Mainline Source 0Da Denedim Config Ve Bazı Cpp'lerde Editleme Yapmadığın Sürece İşlem Başarısız Gözümemi İnanacağım Söylediğinemi![]()
verilen dosyayı incelemedim lakin sıfırdan (mainline released v.b.'den bahsediyorum) bir sourceye başlandığında sadece "makefile" yeterlidir config.cpp ile zerre işin yok Vesselam.
yazdığımı dikkatli okusan dediğimi anlardın

edit:
verilen dosyayı incelemedim
sıfırdan (mainline released v.b.'den bahsediyorum) bir sourceye başlandığında sadece "makefile" yeterlidir
Son düzenleme:
Pardon Kardeşim .d Tam Okumadım Şimdi Anladım Eywyazdığımı dikkatli okusan dediğimi anlardın
edit:
verilen dosyayı incelemedim
sıfırdan (mainline released v.b.'den bahsediyorum) bir sourceye başlandığında sadece "makefile" yeterlidir

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)