NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sunucuhizmet.com.tr (Müşteri Ağzından)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tevfikm2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 293
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tevfikm2

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
4
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 8 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
34
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

logo.png

Arkadaşlar toplam 2-3 serverimi bu sunucuhizmetinden aldım ve cidden aldığım hizmeti burda sizlerle paylaşmak istedim. Sunucu gerçekten sağlam ve güvenilir 7/24 hizmet veriyorlar ve hiç sert çıkışmıyorlar , geçen yetkili kişiyi aradım ve bana seyahatte olduğunu genede bakmaya çalışacağını söyledi ve bana geri döndü. Cidden müşteriye verdikleri o güven paha biçilmez. En ucuz fiyattaki sunucudan almama rağmen benimle olan ilgilerini hiç azaltmadılar , bu yüzden sunucuhizmetini tavsiye ediyorum arkadaşlar toplam 2 panel veriliyor biri oyun için kontrolpanel diğeri ise site için site yönetim paneli ayriyetten site için avantaj olarak kullanabiliceğiniz MHMS site yönetim paneli olmasıdır. Filezilla site bilgileri ile turkmmodaki MHMS uyumlu siteleri rahatlıkla atıp kullanabilirsiniz. Files özellikleri verildiği gibi tam tıkırındadır fakat oyun içi eksiklikler olabiliyor örneğin Kırmızı Ejderha Sandığı çoğu fileslerda bugda kalır içinde birşey düşmez , onu halletmek için filezilla'dan special_item_group 'a girip kırmızı ejderha sandığı kodunu internetten bulup alttaki kısma numara,item id,kaç tane düşücek,oran olarak ayarlıyabilirsiniz. Son olarakta yüksek serverlerde bulunan orta emek , emek serverler için söylüyorum bunu katil metinin'den ruh taşını kaldırın onuda mob_drop_item kısmından yapıcaksınız. Eğer yapmazsanız kolaylıkla şeytan kulesinde saniyede bir ruhtaşı düşürebilirler. Konudan çok saptık o yüzden ben ödeme seçeneklerinede değiniyim ödeme seçeneklerinde çoğu kişinin banka/havale ile uğraşmak istemediği o güzel seçenek mobil ödeme seçeneği var fakat fiyatta +5 TL daha fazla ödüyorsunuz. Bilişim cidden çok iyi arkadaşlar hizmet , kalite ve güven bu bilişimin içinde yer alması beni çok memnun ediyor sizlerede öneriyorum kazıklanacağınızı falan düşünmeyin .com.tr alan adı açmak için evraklar gerekiyor yani onaylanmış bir sitedir en kısa şurdanda anlıyabilirsiniz;
--------
Not:Bu yazı ve konu tamamen müşteriye aittir.
--------
Umarım konu işinize yarar bende bir müşteriyim başka sorunuz olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım yorumlara yazarsanız. Kendinize iyi bakı sağlıcakla...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Firmanın forumda rankı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri