berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

illumina client interface / KODLARIYLA BERABER - vator44

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vator44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Daha önce görsel olarak paylaşıldı zaten çoğu kişi biliyordur, kodları paylaşılacak dendi bir turkmmo üyesinin klasik lafları olarak, sözde kaldı her zaman ki gibi.. Kesinlikle ben kodladım demiyorum, yabancı bir forumdan buldum bir çok kişinin işine yarayacağını düşündüm. İl dışında olduğumdan dolayı elimde iyi bir bilgisayar ve bir sunucu yok bu nedenle türkçeleştiremedim, türkçe değildir. İsteyen biraz vaktini ayırarak türkçeleştirebilir, istek olursa vakit bulunca türkçeleştirip konuyu güncellerim.

Arayüzü daha önce görmeyenler için;

s2e9gw.png

Bazı kodlar:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aylardir yabanci forumda vardi bazi dosyalar eksik tam anlamiyla hepsini calistiraazsiniz ama bazi yerler calisir ornek olr mini map kordinat degismesi lazim ama minimap.py bi kod yok

Aylardir yabanci forumda vardi bazi dosyalar eksik tam anlamiyla hepsini calistiraazsiniz ama bazi yerler calisir ornek olr mini map kordinat degismesi lazim ama minimap.py bi kod yok

Elimdeki bilgisayarla sadece karakter penceresini test etme fırsatım oldu sorunsuz çalıştı, kodları incelemedim fakat burada bulunan kodlarında yardımı dokunabilir; .

Eksik olursa önümüzde ki 1-2 gün içinde anlatımlı olarak düzenleyeceğim konuyu..

Elimdeki bilgisayarla sadece karakter penceresini test etme fırsatım oldu sorunsuz çalıştı, kodları incelemedim fakat burada bulunan kodlarında yardımı dokunabilir; .

Eksik olursa önümüzde ki 1-2 gün içinde anlatımlı olarak düzenleyeceğim konuyu..

Karakter c peneresini bnde paylasmistim bn dahil.kse ekleyememisti aksam wolfman ekledikten sonra bi bakarim

aynen bu baya eksik adam akıllı kodlanmışını paylaşan yok :) hazır server filesli hali var bunun packi felan içinden ama türke değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri