- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Gerçek Tr Server kurma kararı aldım. Server açma için önümde çok büyük engeller var.
Hayalimdeki Mt2 Nasıl Olucak ;
Metin2 Kesinlikle Hard Hard Hard Zor olacaktır .
Metin2 Görev yapam ve özel yeni göver ekleme
Maymun Zindanında Madalyon düşürme zevkini geri getiricez
Şepneler oyundan kaldırılıcak.
Bazı Önemsiz itemler kaldırılacak ( İşlevsiz itemler olucak )
Dolu ve kdp düşürme gelicek.
Efsun Nesneleri 45 level üstü metinlerden düşücek.
Sizinde aklınıza bu olsa çok güzel olur diye varsa yoruma yazın aklıma yatarsa eklerim iyi geceler ...
Burada Bırakıyorum Pazar Günü Ankara gidicem Sınav için ona hazırlanıyorum (((Para Ankaraya gitti :/ )))) Konu Biraz Dağınık bıraktım farkındayım sınav hazırlanıyorum Server çok güzel olacak kesinlikle para için alılmıyacak server insalar zevk alsın ve buna benzer server çıksın diye ...
Ne yazık ki bir server'in tutulması için para ve reklama ihtiyaç var ama düşündüm taşındım reklam vermeden güzel bir server açarsam zaten oyuncuları kendileri gelicek ve kendi hayalimdeki server kuracam eğer kuramasam bu yazıyı okuyan bir kişi benim hayalleri görüp öyle bir server açar diye umut ederek konu açıyorum.
Hayalimdeki Mt2 Nasıl Olucak ;
Metin2 Kesinlikle Hard Hard Hard Zor olacaktır .
Söyle anlatıyım 90-99 olmak 15-30 gününüzü almasını planlıyorum . çünkü zor server kurduk diyorlar 24 saat olmadan cadı kesiyorlar nerede kaldı zor server ?
Metin2 Görev yapam ve özel yeni göver ekleme
Aklımda Deli deli görevler var. biyolok göverlerini tamamıyla değiştirmek istiyorum ( Bu konu hakkında hala düşünüyorum )
Maymun Zindanında Madalyon düşürme zevkini geri getiricez
(1 lv at) ve Maymun zindanına özel birşeyler eklemek isiyorum ( Bu konu hakkında hala düşünüyorum )
Şepneler oyundan kaldırılıcak.
Bazı Önemsiz itemler kaldırılacak ( İşlevsiz itemler olucak )
Dolu ve kdp düşürme gelicek.
Efsun Nesneleri 45 level üstü metinlerden düşücek.
Düşme Sanşı %1 - %5 arası yapmayı düşünüyoruz
Sizinde aklınıza bu olsa çok güzel olur diye varsa yoruma yazın aklıma yatarsa eklerim iyi geceler ...
Burada Bırakıyorum Pazar Günü Ankara gidicem Sınav için ona hazırlanıyorum (((Para Ankaraya gitti :/ )))) Konu Biraz Dağınık bıraktım farkındayım sınav hazırlanıyorum Server çok güzel olacak kesinlikle para için alılmıyacak server insalar zevk alsın ve buna benzer server çıksın diye ...