HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
MERHABA KOLAY GELSİNİZ TURKMMO FORUM TAKİPÇİLERİ
BURADA BİR LAPTOP GÖRDÜM SİZCE CS GO BİLMEM NE 3D ÇİZİM YAPARKEN KULLANIŞLI OLUR MU SATJ YAPTIĞIM YERDEKİ ELEMAN 3 TANE GELDİ ELİMİZDE PATLADI ISINMA SORUNU VAR DEDİ EKRAN KARTI GÜNCELLEŞTİRME SORUNU VAR DEDİ SİZCE ?
ACELE OLARAK CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM LİNK YASAKSA YÖNETİCİLER KİLİTLESİN
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
BURADA BİR LAPTOP GÖRDÜM SİZCE CS GO BİLMEM NE 3D ÇİZİM YAPARKEN KULLANIŞLI OLUR MU SATJ YAPTIĞIM YERDEKİ ELEMAN 3 TANE GELDİ ELİMİZDE PATLADI ISINMA SORUNU VAR DEDİ EKRAN KARTI GÜNCELLEŞTİRME SORUNU VAR DEDİ SİZCE ?
ACELE OLARAK CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM LİNK YASAKSA YÖNETİCİLER KİLİTLESİN
cs go falan sıkıntı olmaz ama 3d çizimler için birşey diyemem. modeli iyi araştırmak gerek hp bazı modelleri çok ısınıyor
Isınma problemini ekstra bir fan alarak çözebilirsin. GTA5 tarzı oyunlar oynuyamazsın oyunu açarsın ama o kasmayı gördükten sonra pcyi kırabilirsin
Kardeşim ben bilgisayar bölümü öğrencisiyim benim kullandığım pc i5 4.nesil(6. nesile kadar gider) 2gb ekran kartı 8 gb ram var rami söyle düşün programın kasmamasını sağlar. Benim 2gb ekran kartlı bilgisayarımda bir görsellik çalıştığım zaman bende idare ediyor sende benim tasarladığım görselim mükemmel gözükür ama 4gb ekran kartlı bir pc de orta derecede gözükür yani sen illa süper bir çizim yapacaksan 2gb ekran kartı bile yetmiyor
ama yinede işimi görüyormu görüyor
yinede kararı kendin ver dediklerimi düşün.
Kardeşim ben bilgisayar bölümü öğrencisiyim benim kullandığım pc i5 4.nesil(6. nesile kadar gider) 2gb ekran kartı 8 gb ram var rami söyle düşün programın kasmamasını sağlar. Benim 2gb ekran kartlı bilgisayarımda bir görsellik çalıştığım zaman bende idare ediyor sende benim tasarladığım görselim mükemmel gözükür ama 4gb ekran kartlı bir pc de orta derecede gözükür yani sen illa süper bir çizim yapacaksan 2gb ekran kartı bile yetmiyor
ama yinede işimi görüyormu görüyor
yinede kararı kendin ver dediklerimi düşün.3d çizim derken cad türünde programlarmı yoksa modelleme programlarındanmı bahsediyorsun?
Çizim olayı çok karışıktır. Çizim yaptığın programın sistem gereksinimleri yetse bile yaptığın çizimin boyutu büyükse çok ama çok zorlar.
Detaylı yazarsan cevap verebilirim. @Osman Selim Soydan;
Çizim olayı çok karışıktır. Çizim yaptığın programın sistem gereksinimleri yetse bile yaptığın çizimin boyutu büyükse çok ama çok zorlar.
Detaylı yazarsan cevap verebilirim. @Osman Selim Soydan;
Moderatör tarafında düzenlendi: