Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Türkay acil bak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diando12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 442

diando12

Level 2
Üye
Konular
19
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 11 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
22
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

yeni gelen sohbet kuralı ihlali cezası sonrası ceza 2022 yılına yemiştim bizde yararlansak zaten daha hakaret etmiyorum 3 güne düşürsen olur mu lütfen bizde yararlanalım
lütfen bizimde düşsün oyuncu kalmadı keithde ban affını beklemiyelim bunun icin yararlanmak istiyorum

Son düzenleme:
katılıyorum açarsanız seviniriz

aynen kardesım benımde hesabım 2023 e kadar ban yemıstı. Bende dıyorum admıne tıcket attım bızımde banlarımız bu kapsamda degerlendırılsın. Ben sırf eklı olan bırını sılmedıgım ıcın benı engelleyememıs bundan dolayı ban yedım. Ve 7 yıl yedım 2023 e kadar.

aynen kardesım benımde hesabım 2023 e kadar ban yemıstı. Bende dıyorum admıne tıcket attım bızımde banlarımız bu kapsamda degerlendırılsın. Ben sırf eklı olan bırını sılmedıgım ıcın benı engelleyememıs bundan dolayı ban yedım. Ve 7 yıl yedım 2023 e kadar.
ben sohbet cezası sonrası hakaretten 2022 ye yemiştim yani tamda bu sisteme uyuyor umarım değerlendirirler

ben sohbet cezası sonrası hakaretten 2022 ye yemiştim yani tamda bu sisteme uyuyor umarım değerlendirirler

Aynen benımkıde sohbetten dolayı oldu. Pm de sılemedıgını soylemıs engelleyecekmıs bende sılmedım banlandım. 2023 e kadar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri