Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
yeni gelen sohbet kuralı ihlali cezası sonrası ceza 2022 yılına yemiştim bizde yararlansak zaten daha hakaret etmiyorum 3 güne düşürsen olur mu lütfen bizde yararlanalım
lütfen bizimde düşsün oyuncu kalmadı keithde ban affını beklemiyelim bunun icin yararlanmak istiyorum
lütfen bizimde düşsün oyuncu kalmadı keithde ban affını beklemiyelim bunun icin yararlanmak istiyorum
Son düzenleme:
aynen kardesım benımde hesabım 2023 e kadar ban yemıstı. Bende dıyorum admıne tıcket attım bızımde banlarımız bu kapsamda degerlendırılsın. Ben sırf eklı olan bırını sılmedıgım ıcın benı engelleyememıs bundan dolayı ban yedım. Ve 7 yıl yedım 2023 e kadar.
ben sohbet cezası sonrası hakaretten 2022 ye yemiştim yani tamda bu sisteme uyuyor umarım değerlendirirleraynen kardesım benımde hesabım 2023 e kadar ban yemıstı. Bende dıyorum admıne tıcket attım bızımde banlarımız bu kapsamda degerlendırılsın. Ben sırf eklı olan bırını sılmedıgım ıcın benı engelleyememıs bundan dolayı ban yedım. Ve 7 yıl yedım 2023 e kadar.
ben sohbet cezası sonrası hakaretten 2022 ye yemiştim yani tamda bu sisteme uyuyor umarım değerlendirirler
Aynen benımkıde sohbetten dolayı oldu. Pm de sılemedıgını soylemıs engelleyecekmıs bende sılmedım banlandım. 2023 e kadar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)