Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Özellikle gençler arasında oldukça popüler olan fotoğraf ile video odaklı sosyal ağlardan Snapchat, uzun zamandır kapalı kapılar ardında kendi giyilebilir ürünü üzerinde çalışıyor. Şimdiye kadar ufak bir sızıntısı dahi yapılmayan cihaz, sonundan karşımıza çıkmış durumda.
Bugün CEO Evan Spiegel tarafından Venice Kaliforniya'da tanıtılan Snapchat'ın ilk giyilebilir donanımı Spectacles, temel olarak kameraya sahip bir gözlük modeli. Tasarımı itibariyle daha çok bayanlara yönelik bir seçenek olan Spectacles, bünyesinde yer alan kamerasıyla 10 saniyelik videolar kaydedebiliyor ve yanındaki butona her dokunma yeni bir 10 saniyelik video kaydı anlamına geliyor. Kamera bölümünde ufak bir LED ışık da yer alan gözlük, görüntüleri akıllı telefonlar üzerinden Snapchat'a aktarıyor.
Alsam mı ?
@admin;
Bugün CEO Evan Spiegel tarafından Venice Kaliforniya'da tanıtılan Snapchat'ın ilk giyilebilir donanımı Spectacles, temel olarak kameraya sahip bir gözlük modeli. Tasarımı itibariyle daha çok bayanlara yönelik bir seçenek olan Spectacles, bünyesinde yer alan kamerasıyla 10 saniyelik videolar kaydedebiliyor ve yanındaki butona her dokunma yeni bir 10 saniyelik video kaydı anlamına geliyor. Kamera bölümünde ufak bir LED ışık da yer alan gözlük, görüntüleri akıllı telefonlar üzerinden Snapchat'a aktarıyor.
Alsam mı ?
@admin;
Moderatör tarafında düzenlendi:
@dazu Bence hem yararlı hemde zararlı bir cihaz ki ben bu güne kadar magazin habercilerine sinirlenen insanım
İnsanına göre kullanım amacı değişebilir. Tabi geliştirilebilir bu cihazı sadece internetle çalıştıracaksın ve video kanalları gibi bir alt yapın olcuak çekilen her videonun analizi için inceleme yapılacak ki ondan sonra hafızaya atılacak
CEO nun iletişim adresi var mı ? Adam direk beni Üst Yönetici olarak işe alsın
daha telefonumda sinekçet uygulaması yok 
İnsanına göre kullanım amacı değişebilir. Tabi geliştirilebilir bu cihazı sadece internetle çalıştıracaksın ve video kanalları gibi bir alt yapın olcuak çekilen her videonun analizi için inceleme yapılacak ki ondan sonra hafızaya atılacak
@dazu Bence hem yararlı hemde zararlı bir cihaz ki ben bu güne kadar magazin habercilerine sinirlenen insanımİnsanına göre kullanım amacı değişebilir. Tabi geliştirilebilir bu cihazı sadece internetle çalıştıracaksın ve video kanalları gibi bir alt yapın olcuak çekilen her videonun analizi için inceleme yapılacak ki ondan sonra hafızaya atılacak
![]()
Tam olarak ne demek istediğini anlayamadım..Ama uygulamayı kullanmıyorsan zaten olayı anlama şansın pek yok

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)