bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Nostale Pve klavuzu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan |herkul01|
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

|herkul01|

Level 45
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
25,408
Çözüm
1
Online süresi
5d 3h
Reaksiyon Skoru
2,410
Altın Konu
2
TM Yaşı
12 Yıl 2 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
877
MmoLira
3,740
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

[FONT=&quot]Merhaba şu ana kadar edinmiş olduğum ve öğrendiğim pve hakkındaki bilgilerimi sizlerle paylaşmaktan gurur duyup haz aldığımı belirtmek isterim. Njke Türkiye server' in güçlü playerlar ile dolmasını istiyor. Ben paylaşmaktan yana olduğumu ve bencil olmanın kötü bir şey olduğunu buradan belirtmek istiyorum. Şimdi; hangi sınıfdan meslek sahibi olursak olalım kartımızı sl güç adlı midyelerden faydalanacağımı belirtmek isterim. Sl güç midye yani sl hasar sl savunma gibi midyeler.
Savaşçı Okçu Büyücü bu sınıflara ait olan kartlarımız ile sp1-2-3-4-5-6-7-8 jaja korsan pijama tavuk kartları dahil olmak üzere anlatacaklarım pve olduğundan her kart her sınıf faydalanabilir.Ve uygulayıp uygulamak kendi kararıdır ama uygulamanızda fayda vardır. Amaç Türkiye serveriminizin gelişmesi için sarf edilen çabadır. Kartlarımızın en alt kısmında bulunan kılıç resmi kartımızda olan saldırı puanımızı gösterir. Yani saldırı hasarımızdır.Kalkan şekli ise kartımızda olan savunma puanımızı gösterir. Sl savunma dediğimiz. Mor arka plan üstünde siyah kafa ise element puanımızdır. Sarılı parlak patlama şekli ise yp/bp puanıdır.
[/FONT]

[FONT=&quot]Şimdi; pve kart demek element puanından geçer. Kartımıza element puanı vermeden önce silahlarımıza Sl midye basılmalıdır. Yani Sl hasar sl savunma serverimizde 2 ihtimal üzeredir.[/FONT]

[FONT=&quot]1- Silaha basılan sl güç savunma veya yp,bppuanı olarak karşımıza gelir.
2- Silaha basılan sl güç hasar veya element puanı olarak karşımıza gelir.[/FONT]

[FONT=&quot]Bizim amacımız kartımıza element puanı ekletmek. Şunu unutmayalım kartımız 99 işli +15 bile olsa sistem budur Ve kartın statları element ile dengelenmelidir. Kartımız 15 olsa bile statları kötü dengesiz olan kartımız iş görmez. Amacımız pve olarak slotlara istediğimiz hasarı vermek. Ek bir açıklama olarak 65.000 üstü vuruşlarımız sıfırlanarak gözükür oyunda.
Misalen 70.000 vurdunuz slota bu size 10.000 gözükür. yani hasarınız sıfırlanıp üstüne eklenir.
Şimdi ana silahımıza ve 2.silahımıza yani destek silahımıza(arbalet,hançer,tabanca) sl güç veya sl savunma sl ypbp midye basarak element puanını artırmamız gerekli. Element puanımızı arttırmak gibi sl savunma ve kartımıza gerekli olan sl savunma veya ypbp puanlarımızı arttırmalıyız. Midyeyi silahımıza bastıktan sonra kuşandığımızda karakterimizin yp sinde bir artış ( yp miz 8.756 iken 9.125 gibi) bir artış oluyorsa sl güç midye yp puanı vermiş olur. Basılan midyeyi silmek ve tekrardan sl güç midye basarak element puanını artırmamız gerekli. Bu şekilde kartımızın element puanını kontrol etmeli (kartın ön yüzünde bulunan en alta mor arka plana siyah kafa) silahlarımızda ki elementin kartımıza kaç puan verdiğini toplamda görerek kartımıza puan verelim.Unutmayın kartın statları birbirine dengeli olmalı 33 7 68 23 gibi bir statı olan kart iş görmez ve istediğiniz damageyi vuramazsınız.
Kartımıza ait element puanını verirken her zaman kartın ön yüzünde bulunan element kontrol edilerek verilmelidir.
Şimdi pve olan karta 100 element veya 80 element 20 saldırı veya 70 element 30 saldırı verilmesi gerekir.Veya yettiği kadar element puanı verilmelidir. Yettiğinden anlayacağınız +9 99 işli kartın puanı 100 element verecek kadar puanı olmayabilir. Bu durumda ne kadar puan varsa elemente verilmelidir. Eğer kartın statları 100 element yapmaya yetmiyorsa sl element midye basarak kartımızın elementini 100 yapabiliriz. Kartları +9 dan yukarı olanların misal +12 ve üstü olanlar 100 element verecek kalan puanlarıda saldırı puanı verilmedir veya karaktere göre ypbp verilmesi gerekmektedir.
Zırhlara gelirsek tercih sizin olmakla beraber benim tercihim her zaman normal yp iyileştiren midye olmuştur.Eğer imkanınız varsa çift yp iyileşme yani hem savunma sırasında yp iyileşme hemde normal yp iyleşmeli midye basılabilir. Ben 74 zırhıma 65 yp iyileşmeli midye basıp 92ye kadar rahatça kasabildim. En az %55 normal yp iyileşmeli bir midye size ve pet ile partnerlerinize hasar almadığınız süre saniyede 250-300 arası ape basılırsa 500-600e çıkan normal yp can basar, yani sürekli 300-400 arası can yeniler. sanki aperatif basıyorsunuz.
Bu arada aklıma gelmişken midyelerde kutsal enerji bildiğim kadarı ile gölge elementlerde ışık kart takarsanız etki eder gine ateş su gölge enerji midyelerde bahsedilen element cinsinden kart takarsanız etki eder buna pvp dahildir. Silahlarımıza mutlaka sl element veya en çok kullandığımız kartın element gücü eklenmelidir. Yükseltilmiş su enerjisi, Yükseltilmiş kutsal enerji gibi buda en az 80 olmalı hasarımızın artması için. 80 civarında kutsal enerjili bir midye basarsanız.Bu hasarınızın 1-2k gibi bir hasar arttırmasını sağlar. Okçulara önerim Silahlarınıza kutsal enerji basmadan yay kullanmayınız. Bu arada midyeyi hangi silaha basarsanız. Midye özelliği onda işler hançere basılan kutsal enerji ateş enerji su enerjisi yayla vurduğunuzda sizin hasarınızı arttırmaz etki etmez. Pvp hasarı hariç.
Res çoğu kişi gölge ışık su ateş resi takmakta ama reslerin altlarında yazan etkileri bilmemektedir. Ben res olarak taş set takıyorum. bunun yerine barışın setide kullanılabilir.Sebebi ise altında yazan tüm elementleri 50 artırması ve slotlara ve pvpde verilen hasarı artırmasıdır.
Şapka olarak tercihiniz penguen kedi kovboy veya kedi şapkası kullanılmadılır. Eğer para vermek istemiyorsanız 25k değerinde kasket şapkası sizin için yeterli olacaktır. Özelikle kedi ve kovboy şapkaları bu şapkalardan 1 tanesi yeterlidir. Tercih sizin tabiki.
[/FONT]

[FONT=&quot]1.kedi element artırır yani hasarınız artar.
2.Kovboy kritik ve ölümcül hasar verir.
3. Penguen ise saldırı ve savunma verir. [/FONT]

[FONT=&quot]Bu özellikler hem pve hem pvp için geçerlidir.
Unutmamalıyız ki elementin değeri çok önemlidir pvede.
Maske x mask favorimdir. Yerine göre Antik maske veya bakıcı maskesi bile kullanılmalıdır.Bu maskeler element verir veya slotlara karşı savunma etki yememe gibi özellikler verir.slota zararda artış sağlar. Ve slotlardan az damage almanıza yardımcı olur.
Kostüm olarak navy,Tavşan kostümü veya ototilki kostümü yada renkli kokarca kostümü kısacası saldırı aldığımızda %80/90 ile %5/3/10 arası bize verilen damegeyi düsüren ve direnç veren kostüm giyilmeli.
Kostüm şapkası olarak saldırımızı %5 ve daha fazla artırmaya fayda sağlayan noel baba şapkası aslan şapkası gibi kostüm şapkalarını kesinlikle kullanmayız.Vazgeçilmez olmaları gerekiyor. Amacımız damegemizi slota karsı yükseltmek bu şapkalar hem pvp hem pve için geçerlidir.
Takılarda loddan çıkan ve volkandan düşen takılara (özel üretilenlerede yani kedi odasındaki) yp veren yp artırımı sağlayan mp veren ve kritik azaltan yp dinlenme veren takılar kullanmalıdır. cellon değeri 8ise 8, 6ise 6 cellon basmalıyız. 6veya 8.cellon harici işinize pek yaramaz. Bu takılarda element verir veya özelliğine göre kritik yp dinlenme verir.
Peri olarakda unutmayınız ki peri değerimizi ne kadar yüksek tutarsak o kadar damagemiz artar. Gösteriş yerine görev perisi taksanız 50lv daha iyi. Tanrısal peri alıp (görüntü için) en fazla 55e kadar periyi kasacağınıza 0 level eperial takıp 70 yapmanız hayrınızadır. 50 lv peri ile 70 lv peri arasında en az 1-2k damage farkı vardır. Tüm perilerinizi 1m / 2m arası 50Lv normal uzayların verdiği perileri takmanız hayrınızadır.Eğer imkanınız varsa perinizi 70 80 lva kadar kasıp damageni arttırabilirsiniz.[/FONT]

[FONT=&quot]Pet olarak bütçenize göre %10saldırı veren fibi, %5 saldırı %5 savunma veren fluy bally, veya cent darko inferno da alabilirsiniz.Petlerinizin savunmasını nosmate eğiticisiyle en az +5 yapmayı unutmayın bu hasar almasını engellemek için mutlaka yapılmalıdır.
[/FONT]

[FONT=&quot]Arkadaşlar ben bu konuyu oyuna başlamadan önce bir tavsiye üzerine okuyup her birini teker teker yaptım gerçektende faydasını gördüm.Konu nostale palandökenden alıntıdır bazı kısımlarda yanlışlıklar vardı düzeltme yaparak ve daha açıkca düzelterek sizin için tekrar hazırladım. Forum güncellendiği için yeniden bu konuyu açmayı düşündüm umarım faydalı olacaktır. Yanlış yönlendirdiğimi düşündüğünüz yerler varsa arkadaşlarınızla veya birine sorarak doğrusunu yapabiliriz. Bu konuyu hazırlamak 1 saatimi aldı umarım zaman ayırdığıma değer teşekkür ederim sağlıcakla kalın. Njke
cool.png
[/FONT]

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri