Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Cengiz Han 2 Server Files Hakkında...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WinchesterMaster
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 962

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar paylaşılan filesler yapımcı tarafından telif hakkına sahiptir...
+ olarak izinsiz olarak başka forumdan paylaştığınız için dava v.b işlemler olması muhtemeldir...
Her baba yiğidin harcı değildir server kurmak...
Ben 2 senedir uğraşıyorum servere ben kuruyorum fakat herkes kuramaz zor iştir...

Unutmayın Telif hakkı ...

Hadi sağlıcakla kalın...

Zamanında ilk ben paylaşmıştım dosyaları fakat telif hakkından dolayı kaldırdım konuyu...

Burdan sayın forum yöneticilerine bizzat sesleniyorum burdan benim paylaştığım ve kendim bizzat türkçeleştirip kurduğum files hakkında hak iddia eden bu şahış hakkında forum yöneticileri tarafından gereğinin yapılmasını talep ediyorum... Paylaşmış olduğum cengizhan 2 server filesi yabancı bir mmo formundan alıp bizzat türkçeleştirilmiş olup paylaşılmıştır...Bu kişinin telif hakkı iddia ediği files Pekinde Kylin Games adlı bir firmaya ait olup paylaşılmasında bir sakınca oluşmamıştır...Ayrıca bu hak iddia eden WinchesterMaster adlı şahış bu server filesi Türkiyede bunun ilk pvp oyununu açmış olan kişilere hakaret etmiştir....Bu yüzdende oyundan banlanmış ve süresiz oyundan uzaklaştırılmıştır...Sayın forum yöneticileri bu server files çince ve ingilizce forum sitelerinde önceden paylaşılmıştır paylaşımı başka sitelerden kopyala yapıştır olarak paylaşmaya çalışan WinchesterMaster adlı şahış bu server filesin sahibi değildir ve olmayacaktır...Türkiyede bizim emeğimiz olan ilk cengizhan 2 pvp server bizler tarafından açılmıştır...BU WinchesterMaster adlı şahışın files hakkında hiçbir telif hakkı yoktur buna itiraz ediyorum ve gereğinin gerçek forum yöneticileri tarafından yapılacağından eminim...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri