- Katılım
- 27 Kas 2013
- Konular
- 7,500
- Mesajlar
- 24,372
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 13d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 3,056
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 549
- MmoLira
- 31,714
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arjantin Milli Takımı Teknik Direktörü Edgardo Bauza, Lionel Messi'nin sakatlığı nedeniyle Barcelona'ya sitem etti. Bauza, Barça'nın Messi'yi fazla yorduğu düşüncesinde.
Lionel Messi'nin yaşadığı sakatlık İspanya'da olduğu kadar ülkesi Arjantin'de de geniş yankı buldu. Arjantin Milli Takımı Teknik Direktörü Edgardo Bauza, kasığındaki yırtık nedeniyle 3 hafta oynayamayacak Messi'nin sağlığına Barcelona'nın yeterince önem vermediğini dile getirdi.
Eylül ayında da baldırından bir sakatlık yaşayan Arjantinli yıldızın daha sonra 12 günde 4 maça çıktığını hatırlatan Bauza "Messı ne zaman milli takım kampına katılsa; Barcelona bize oyuncunun sağlığına dikkat etmemiz yönünde uyarı yapıyor. Oysa onlar Messi'ye pek iyi bakmıyor" ifadelerini kullandı ve Katalan kulübüne sitem etti.
Barcelona'nın Messi'nin son sağlık raporunu kendilerine gönderdiğini belirten Bauza, yıldız oyuncunun 3 haftada iyileşme ihtimalini çok zor bulduğunu söyledi.
Edgardo Bauza, Arjantin'in 6 Ekim'de Peru, 11 Ekim'de de Paraguay ile oynayacağı 2018 Dünya Kupası eleme maçlarında Messi'nin forma giymesinin mümkün olmadığı değerlendirmesinde de bulundu.
Günlük Gazeteler

