TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Strenght vs'deki Gercek Yüzü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yakuber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Yakuber

Fahri Üye
Fahri Üye
Konular
4,504
Çözüm
3
Online süresi
27d 2h
Reaksiyon Skoru
7,257
Altın Konu
60
Başarım Puanı
487
MmoLira
969
DevLira
0
Ticaret - 100%
2   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Açıklanacak durum yok . Sözlerinle değil Gözlerinle İzle yaptığını . Bunu her zaman yapıyosun Buyur Strenght
kardeşş.
Kostum'u gızlemen bişey değiştirmez :)

Son düzenleme:
okaradayıo;19266908' Alıntı:
[sıze=3]açıklanacak durum yok . Sözlerinle değil gözlerinle izle yaptığını . Bunu her zaman yapıyosun buyur strenght
kardeşş.
[/sıze]

insanın önce karakteri sağlam olucak karaktersizce ws kazanıp gururlanacağıma delikanlı gibi vs kaybederim gururlanırım daha iyidir strenght sana tek diyeceğim bundan sonra ws atarak kendini rezil etme ok...

Hiç şaşırmadım bu şahsiyetin vsleri nasıl aldığı böylelikle gün yüzüne çıkmış oldu şimdi derki vs sırasında pot açık unutulabilir vb birilerini sorgulamadan önce kendine bir bak derim Strenght kardeş.

Hiç şaşırmadım bu şahsiyetin vsleri nasıl aldığı böylelikle gün yüzüne çıkmış oldu şimdi derki vs sırasında pot açık unutulabilir vb birilerini sorgulamadan önce kendine bir bak derim Strenght kardeş.

Vs Esnasında Pot Açık KAldı Gibi Cümleler kullanmasın boşuna Her Vs de Mi Potu Açık Kalıyor ??

lHAKİMl Den Ne KADAR KORKUYOSAN POTAA İYİ ASILMIŞ :D ALİ KARDEŞİM YİNE SENİ TEBRİK EDERİM ELİNE SAGLIK

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri